Lamborghini na poseban način proslavlja 10 godina prisustva u Meksiku

Lamborghini Mexico

U proslavi svoje desete godišnjice, Lamborghini Mexico danas predstavlja četiri posebna izdanja Huracán EVO, koje je dizajnirao distributer marke u Meksiku, Grand Chelem i Ad Personam, ekskluzivni Lamborghinijev program prilagodbe u studiju u Sant’Agata Bolognese.

Prigodni modeli predstavljaju četiri ključne teme u meksičkoj kulturi: Vita (Život), Morte (Smrt), Sogno (San) i Tempo (Vrijeme).

Lamborghinijev prvi izložbeni salon u Meksiku otvoren je 2010. u srcu Mexico Cityja. Lamborghini je od tada doživio velik uspjeh i proširio svoju prisutnost u regiji još jednim zastupništvom u Monterreyu, na sjeveru Meksika. U znak sjećanja na sada već desetljeće prisutnost marke, Lamborghini Mexico naručio je četiri posebna izdanja – svaki od V10 super sportskih automobila bio je konfiguriran u širokom spektru boja, te pričvršćen slavljeničkom pločicom koja simbolizira svaku temu na vatrozidu svakog vozila.

Lamborghini Mexico

“Meksiko je postao utjecajna sila za rastuću automobilsku zajednicu u Latinskoj Americi i ponosni smo što slavimo ovo partnerstvo s Grand Chelemom”, rekao je Federico Foschini, glavni direktor marketinga i prodaje Automobili Lamborghini.

“Četiri posebna izdanja dizajnirana s programom brenda Ad Personam predstavljaju beskrajne mogućnosti dostupne klijentima prilikom konfiguriranja vlastitog vozila Lamborghini.”

Lamborghini

U znak daljnjeg obilježavanja 10. godišnjice Lamborghinija u Meksiku, posebno izdanje super sportskih automobila Huracán EVO uskoro će biti izloženo na svim najcjenjenijim znamenitostima Mexico Cityja.

Foto: Lamborghini