Škoda Karoq (2022.), najava nove generacije popularnog SUV modela u još atraktivnijem izdanju

Skoda Karoq

Škoda Karoq otkriva se krajem mjeseca, u najavi nova generacija…

Upečatljiviji prednji dio s novom, širom, šesterokutnom rešetkom hladnjaka, prerađenim LED prednjim svjetlima i puno novih tehnologija. To su ključne inovacije koje se mogu pronaći u moderniziranom, novo najavljenom modelu Karoq, koji će biti predstavljen putem digitalne prezentacije – 30. studenog.

Skice daju uvid u promjene dizajna, posebno za prednja svjetla. Prednja svjetla sada su tanja i protežu se do rešetke hladnjaka, koja su podijeljena na dva dijela. Ispod njega nalazi se drugi modul za svjetla za maglu ili – u vrhunskom modelu – zasebni LED modul. Ovakav raspored svjetala daje automobilu karakterističan i prepoznatljiv “four-eyes look”.

Skoda Karoq

Stražnja svjetla zadržala su prepoznatljivi Škoda dizajn u obliku slova C, ali su i vitkija i naglašavaju širinu automobila. Još jedna novost je produženi stražnji spojler i redizajnirani branik s crnim difuzorom.

Karoq se pridružio Škoda obitelji 2017. kao manji brat Kodiaqa, koji je također nedavno moderniziran. Karoq je ubrzo postao hit među kupcima…

Foto: Škoda