Jürgen Klopp, zaštitno lice Opela, osvojio nagradu za najboljeg trenera

Juergen Klopp Opel

Ambasador Opela, Jürgen Klopp ponovno je menadžer godine…

To još nitko nije postigao. Svjetska nogometna organizacija FIFA, drugu je godinu zaredom proglasila Jürgena Kloppa “Najboljim trenerom”. Na virtualnoj dodjeli nagrada jučer, menadžer Liverpoola izričito je pohvalio svoj trenerski tim bez kojeg uspjeh u Ligi prvaka 2019. i osvajanje Premier lige prošle sezone ne bi bili mogući. Za nagradu “Najbolji FIFA trener” glasaju milijuni obožavatelja širom svijeta, treneri i kapetani nacionalnih timova članova FIFA-e i odabrani novinari.

Juergen Klopp Opel

Priliku za čestitanje nisu propustili ni u Opelu, marki kojoj je Klopp ambasador. “Čestitamo našem ambasadoru marke Jürgenu Kloppu na još jednom velikom priznanju. ! U svim svojim uspjesima, uvijek je ostao prizeman i pristupačan. Jürgen Klopp savršeno odgovara Opelu, ”rekao je Opelov izvršni direktor Michael Lohscheller.

Inače, Jürgen Klopp je bivši trener Opelovih sponzorski nogometnih klubova iz Dortmunda i Mainza, te je pravi ljubitelj automobila i Opela općenito. Jürgen Kloppu tako društvo pravi Opel Insignia u Engleskoj, koju opisuje “masivnim modelom”.

Karizmatičan, simpatičan i zabavan, Jürgen Klopp dio je Opelove obitelji već osam godina. Odigrao je glavnu ulogu u preko 20 nacionalnih i međunarodnih Opel TV kampanja. Također djeluje kao motivator na događanjima zaposlenika i distributera, kao i partner za razgovore. Čestitke Jürgenu, pravoj ikoni nogometa.

foto: Opel