Hyundai se hvali, Bayon izazvao brojne pozitivne reakcije

Hyundai Bayon

“Uglađen i elegantan dizajn”: prve reakcije medija na potpuno novi model B-segmenta…

Hyundai Motor nedavno je predstavio Bayon, potpuno novi crossover SUV dizajniran posebno za Europu. Svjetski automobilski mediji reagirali su s uzbuđenjem zbog dizajna, tehnologije i prostranosti modela.

Kao SUV u B segmentu, Bayon postaje najnoviji i najmanji član Hyundaijeve proširene SUV obitelji. Odlikuje ga kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost i dugačak popis pametnih značajki sigurnosti i povezivanja zbog kojih se ističe u svojoj klasi.

Evo kratkog pregleda onoga što su do sada novinari rekli o potpuno novom modelu. Bayon na ispitu:

Najutjecajniji list u Europi, njemački Auto Bild istaknuo je vizualnu privlačnost: “Bayon dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima”.

Hyundai Bayon

Talijanska novinska agencija Ansa također je pohvalila model zbog svog dizajna. “Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai Bayon u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost.”

Francuski Caradisiac pohvalio je Hyundaijev najnoviji SUV zbog originalnog stila. “Sa stražnje strane osvjetljenje poput boomeranga, “šiljasti” nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn.”

U međuvremenu, druga francuska publikacija L’Auto-Journal pohvalila je Bayon zbog njegove udobnosti i praktičnosti, rekavši da „Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora“.

Uz pohvalu dizajna SUV modela, talijanska web stranica Motorionline istaknula je povezivost vozila i elektrificirane pogonske sklopove. “Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima.”

Njemački list Süddeutsche Zeitung naglasio je koliko je Hyundaijev novi crossover SUV dobro opremljen. “Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova.”

Hyundai Bayon

Auto Express vjeruje da će Bayon “protresti” kompaktni crossover sektor. Britanska je publikacija rekla: “Supermini Hyundai Bayon SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove”.

Napokon, španjolski Autobild.es istaknuo je funkciju Rev Matching, koja je dostupna u verzijam s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT). “Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glatkiji.”

foto: Hyundai