Hyundai se hvali, Bayon izazvao brojne pozitivne reakcije

Hyundai Bayon, predstavljen je novi najmanji SUV u ponudi, po uzoru na Tucson

“Uglađen i elegantan dizajn”: prve reakcije medija na potpuno novi model B-segmenta…

Hyundai Motor nedavno je predstavio Bayon, potpuno novi crossover SUV dizajniran posebno za Europu. Svjetski automobilski mediji reagirali su s uzbuđenjem zbog dizajna, tehnologije i prostranosti modela.

Kao SUV u B segmentu, Bayon postaje najnoviji i najmanji član Hyundaijeve proširene SUV obitelji. Odlikuje ga kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost i dugačak popis pametnih značajki sigurnosti i povezivanja zbog kojih se ističe u svojoj klasi.

Evo kratkog pregleda onoga što su do sada novinari rekli o potpuno novom modelu. Bayon na ispitu:

Najutjecajniji list u Europi, njemački Auto Bild istaknuo je vizualnu privlačnost: “Bayon dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima”.

Hyundai se hvali, Bayon izazvao brojne pozitivne reakcije

Talijanska novinska agencija Ansa također je pohvalila model zbog svog dizajna. “Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai Bayon u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost.”

Francuski Caradisiac pohvalio je Hyundaijev najnoviji SUV zbog originalnog stila. “Sa stražnje strane osvjetljenje poput boomeranga, “šiljasti” nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn.”

U međuvremenu, druga francuska publikacija L’Auto-Journal pohvalila je Bayon zbog njegove udobnosti i praktičnosti, rekavši da „Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora“.

Uz pohvalu dizajna SUV modela, talijanska web stranica Motorionline istaknula je povezivost vozila i elektrificirane pogonske sklopove. “Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima.”

Njemački list Süddeutsche Zeitung naglasio je koliko je Hyundaijev novi crossover SUV dobro opremljen. “Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova.”

Hyundai se hvali, Bayon izazvao brojne pozitivne reakcije

Auto Express vjeruje da će Bayon “protresti” kompaktni crossover sektor. Britanska je publikacija rekla: “Supermini Hyundai Bayon SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove”.

Napokon, španjolski Autobild.es istaknuo je funkciju Rev Matching, koja je dostupna u verzijam s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT). “Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glatkiji.”

foto: Hyundai

 

Erfolg LED žarulje
Hyundai se hvali, Bayon izazvao brojne pozitivne reakcije

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.