Toyota nagradila Futura auto iz Varaždina, najboljeg partnera trgovca u 2021.

Toyota trgovac Ichiban

Futura auto iz Varaždina jedan je od najboljih u Europi…

Od 2.500 Toyota partnera, njih svega 44 nagrađena su za pružanje izvrsnosti, odnosno najupečatljivijeg korisničkog iskustva
Ichiban 2021. stavlja naglasak na visoku razinu inovacija tijekom krize, kojom se jamči visok razina usluge krajnjem korisniku
Najbolji Toyota ovlašteni centar u Hrvatskoj je Futura auto iz Varaždina

“Ichiban” na japanskom znači “Broj jedan”. To je ujedno i naziv prestižne nagrade koju Toyota Motor Europe (TME) dodjeljuje svakom od onih Toyota trgovaca koji su isporučili najvišu razinu korisničkog iskustva. Ove godine imamo 44 trgovca iz 32 europske zemlje koji su osvojili ovu prestižnu nagradu. Nagrade su dodijeljene 10.lipnja 2021. tijekom online ceremonije, te je svakom pobjedniku – ovlaštenom Toyota parteru uručena statua Ichiban 2021, kao trajna uspomena na njihov svakodnevni rad, demonstriranu inovativnosti i izvrsnost.

Više od 2.500 europskih Toyota trgovaca natječe se svake godine za ovu nagradu, a pobjednici su oni koji su se posebno istaknuli u pružanju najviše razine usluge prema Toyotinom načinu razmišljanja “Customer First” odn ”Stranka na prvom mjestu”.

“Ova 44 Toyota partnera naši su najbolji partneri za 2021. godinu i nagrađeni su za svoje fantastične napore u ostvarivanju tako velikih postignuća. U takvim izazovnim vremenima dosljedno su podržavali naše klijente pružajući im izvanrednu uslugu i korisničko iskustvo. U kontekstu bolesti COVID-19 pokazali su i svoju predanost društvu te pomagali herojima na prvoj liniji ili potrebitima. Brzo su se prilagodili i inovirali način na koji rade i komuniciraju s kupcima, usredotočujući se na ljudski kontakt u digitalnom okruženju”, rekao je Didier Gambart, Potpredsjednik prodaje, marketinga i korisničkog iskustva, TME

Toyota trgovci Ichiban

Futura auto je obiteljska tvrtka koja predstavlja Toyotu u Varaždinu od 1999 godine.

Nakon online ceremonije 10.lipnja 2021, nagradu ICHIBAN je direktoru i vlasniku Davoru Petrišić uručio Krešimir Bago, direktor zastupstva Toyota Croatia d.o.o.

Team Futura auta čini 17 zaposlenih, koji su kroz svoj dugogodišnji rad osvojili čak 3 godišnje nagrade za izvrsnost, a ovogodišnja im potvrda da su period krize uspješno iskoristili okrenuvši se uslugama online rezervacija, dostave vozila na kućni prag svojim strankama, proširenjem palete usluga ” Ključ u ruke” i ”Toyota osiguranje” ili ”Toyota Custom Lease”. I prodajni i servisni team Futura auta koji posluju od 1999+.godine, prilagodili su opseg usluga i svoje radno vrijeme svojim klijentima kako bi maksimalno bili na raspolaganju; tako su primjerice uveli prilagođenu proceduru testnih vožnji na lokacijama koje strankama najviše odgovaraju – ne nužno u ovlaštenom salonu, naravno pridržavajući se pritom svih propisanih mjera. Sve poduzete aktivnosti i ugodan nastup prodajnog i servisnog teama tvrtke Futura auto njihove su stranke prepoznale i nagradile najboljim mogućim ocjenama i visokim pohvalama.

Ichiban je jedan od najznačajnijih događaja u Toyota korporativnom okruženju Europe, te mu je odao priznanje i Matt Harrison, predsjednik i izvršni direktor Toyota Motor Europe.

Harrison je komentirao ključnu ulogu Toyotinih trgovaca poslovanju: “Toyota ovlašteni partneri su ambasadori branda i osnaživati ćemo naš team kako bismo sve nove izazove pretvorili u prilike. Stvaranje nezaboravnog korisničkog iskustva ključni je stup naše misije Beyond Zero i moramo nastaviti promovirati izvrsnost naših partnera kako bismo ojačali vrijednost naših proizvoda i usluge, te povjerenje kupaca”.