Honda Pilot (2023.), najbolje od japanske marke samo za Amerikance, veliki SUV od 285 KS!

Honda Pilot Trail Sport

Dojmljiv Japanac je najveći, najsnažniji SUV u povijesti Honde, potpuno nova Honda Pilot iz 2023. ultimativni je obiteljski SUV s robusnim novim stilom, više prostora za putnike, te kombinacijom terenskih sposobnosti i sportske dinamike…

Novi Pilot TrailSport je SUV koji je najsposobniji za terensku vožnju ikad, osmišljen kako bi vikend avanturiste odveo još dalje od utabanih staza s posebnim značajkama za terensku vožnju uključujući podignut ovjes podešen za terensku vožnju, gume za sve terene, čelične zaštitne ploče i proširene mogućnosti sustava pogona na sve kotače. Ova četvrta generacija Pilota kreće u prodaju sljedeći mjesec u pet razina opreme: Sport, EX-L, TrailSport, Touring i Elite.

Honda Pilot (2023.), najbolje od japanske marke samo za Amerikance, veliki SUV od 285 KS! 25

“Honda Pilot bila je obiteljski miljenik dva desetljeća, a sada smo je učinili još boljom s više prostora i profinjenosti iznutra, cool novim robusnim stilom izvana i znatno poboljšanim off-road performansama koje to podupiru,” rekao je Mamadou Diallo, potpredsjednik prodaje automobila, American Honda Motor Co.

Odvažan dizajn ima veliku uspravnu rešetku i snažan stav naglašen proširenim branicima, širim tragovima i većim gumama. Ispod njegovog novog dužeg poklopca nalazi se Hondin najsnažniji V6 ikada, potpuno novi 3,5-litarski motor s dvostrukom bregastom osovinom (DOHC) koji proizvodi 285 KS…

Nova moderna unutrašnjost također je udobnija s novim prednjim sjedalima za stabilizaciju tijela koja pomažu smanjiti umor tijekom dugih vožnji. Sofisticirani materijali, vrhunski dodaci i tehničke značajke stvaraju najkvalitetniji Pilot ikada.

Honda Pilot (2023.), najbolje od japanske marke samo za Amerikance, veliki SUV od 285 KS! 26

Standardne sigurnosne značajke vodeće u klasi uključuju novi i poboljšani paket Honda Sensing sigurnosnih tehnologija i tehnologija za pomoć vozaču, zračni jastuk za suvozača sljedeće generacije, poboljšane prednje bočne zračne jastuke i nove zračne jastuke za koljena vozača i suvozača.

Foto: Honda