DS Store i službeno otvorio vrata na zagrebačkom Jankomiru

DS store Jankomir

DS STORE ZAGREB, prodajno-servisni centar brenda DS Automobiles, jučer je otvorio svoja vrata u sklopu Emil Frey Auto Centra na adresi Kovinska 22.

Emil Frey Auto Centar proširio je svoju paletu proizvoda i usluga te nakon Splita otvorio svoj 2. multibrend centar u Hrvatskoj.

DS Store i službeno otvorio vrata na zagrebačkom Jankomiru 25

DS STORE Zagreb budućim će kupcima i korisnicima usluga približit pariški chic, pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. Od otvaranja, u njemu će biti izloženi DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.

Prisutni su uživali u defileu DS modela, francuskim delicijama, vatrometu i koncertu. Defile DS modela predvodio je DS 21, na čijem je nasljeđu sazdan brend DS Automobiles. Uslijedio je DS3 Crossback, DS 4, DS 9 i novi DS 7 koji je premijerno predstavljen prisutnima. Novi DS 7 spoj je elegancije i tehničke stručnosti čiji su detalji inspirirani svijetom visoke mode. Odlikuje se udobnošću bez premca i elektrificiranim pogonskim sklopovima snage do 360 KS. Početkom iduće godine lansira se na hrvatsko tržište.

DS Store i službeno otvorio vrata na zagrebačkom Jankomiru 26

Brend DS Automobiles, jedini brend rođen u Parizu, nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardan dizajn. DS modeli spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.

Foto: DS Hrvatska