Dacia Spring Electric (2021.), buduća najbolja električna investicija

Dacia Spring Electric (2021.), buduća najbolja električna investicija

Uz subvenciju, koju i Francuzi imaju na električne modele, početni model će koštati samo 12.403 eura…

Električna Dacia, kada je prvi put najavljena, već se govorilo o njoj kao modelu koji će osvajati svojim električnim potencijalom, a najviše cijenom! Dosta je vremena prošlo od najave, a sad se konačno krenulo i konkretno o iznosima.

Stvarno, one su izvrsne jer početna verzija Comfort košta 16.990 eura, a ona bogatije opremljena, Comfort Plus, košta 18.490 eura. Uz ekološke bonuse, odnosno subvencije francuske države početni model će koštati samo 12.403 eura.

Spring će biti dosutpna u tri izvedbe – standardna gradska, poslovna verzija i teretna N1 verzija.

Spring Electric nije samo jeftin nego ima i solidan domet – s električnim motorom od 44 KS te baterijom od 26.8 kWh u mješovitoj vožnji pretpostavlja se da bi mogao prijeći do 230 km (WLTP), u gradu do 300 km.

Kakve naši ljudi mogu očekivati cijene za ovaj model? Kada se pojavi i ako ugrabite državne subvencije (70.000 kuna), ovaj automobil bi lako mogao biti vaš već za 70 i nešto tisuća kuna. Genijalno…

U Francuskoj prednarudžbe kreću 20. ožujka, a prve isporuke očekuju se već tijekom ljeta.

Erfolg LED žarulje
Dacia Spring Electric (2021.), buduća najbolja električna investicija

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.