BMW Serija 3 LCI dostupna u domaćim salonima, popularna limuzina među Hrvatima kao nova je skup sport!

BMW Serija 3 LCI dostupna u domaćim salonima, popularna limuzina među Hrvatima kao nova je skup sport! 25

Jedan od najpopularnijih modela među domaćom publikom dobiva osvježenje, nova G20 serija 3 sad prošla kroz temeljit facelift. 

Hrvatsku premijeru nedavno je imala BMW Serija 3. Možda i najomiljeniji model iz postave bavarskog proizvođača širom svijeta, ali i kod nas. Već smo pisali, ali nije na odmet spomenuti koje su najveće novosti.

BMW Serija 3 LCI dostupna u domaćim salonima, popularna limuzina među Hrvatima kao nova je skup sport! 26

Nova Serija 3 temeljito je modernizirana. Od vizualnog nastupa, sa serijski dostupnim LED svjetlima, a BMW po novom nudi operativni sustav 8, uključujući BMW zakrivljeni zaslon, unosi dodatnu modernost u unutrašnjost, a sve varijante nove BMW serije 3 sada dolaze kao standard s 8-stupanjskim Steptronic mjenjačem s ručicama mjenjača na kolu upravljača i novo dizajniranom polugom mjenjača.

BMW “trojka” donosi i M Sport ovjes s čvršćim oprugama i amortizerima za izravne i agilne vozne karakteristike te pomoć za vožnju unatrag koji pamti pokrete upravljača u zadnjih 50 prijeđenih metara. Pritiskom na tipku, vozilo se automatski vraća istim putem i točno na prethodno prijeđenu rutu.

Osvježenje je donijelo i integrirani BMW Digital Key koji vaš pametni telefon pretvara u digitalni ključ, a osobni asistent koji odgovara na sve vaše glasovne naredbe je uvijek uz vas.

U pogledu cijena, sve počinje od 332.059 kuna za 318i (156 KS), tj. 334.092 za dizelski 316d (122 KS).

BMW Serija 3 LCI dostupna u domaćim salonima, popularna limuzina među Hrvatima kao nova je skup sport! 27

Foto: Driveteam.hr