BMW Serija 2 Active Tourer (2022.): značajan dizajnerski napredak, ovo je sad puno bolja priča

BMW e

Prostorna funkcionalnost, prepoznatljivi BMW užitak u vožnji i iznimno progresivan pristup obilježavaju novi BMW serije 2 Active Tourer.

Druga generacija višenamjenskog vozila za vrhunski kompaktni segment odiše vizualnom dinamikom i puno dojmljivijom prisutnošću, zahvaljujući jasnom dizajnerskom jeziku proizvođača.

BMW e

Temeljito redizajnirani interijer kombinira različite mogućnosti korištenja sa modernom geometrijom i BMW zakrivljenim zaslonom u stilu kontroverznog BMW iX. Uz to, nova serija 2 Active Tourer prednjači kada su u pitanju pogonski sklopovi, pomoć u vožnji, inovacije u upravljanju/upravljanju i povezivanju.

BMW serija   premijera

Njegova jednostavna funkcionalnost, progresivni profil karaktera i raspon standardne opreme, koja nadilazi onu prethodnog modela, čine novi BMW serije 2 Active Tourer posebno atraktivnim prijedlogom za ciljne skupine usmjerene na aktivan stil života. Četiri varijante modela s pogonom na prednje kotače i izlaznom snagom u rasponu od 136 KS do 218 KS bit će dostupne pri lansiranju u veljači 2022.

BMW serija   premijera  i

Novi model bit će izgrađen u tvornici BMW Group Leipzig, a njegova arhitektura vozila osmišljena je tako da prilagoditi i motore s unutarnjim izgaranjem i elektrificirane pogonske sustave. Dva plug-in hibridna modela bit će dodana u liniju nekoliko mjeseci nakon lansiranja.

Foto: BMW