Audi A1 allstreet je samo dio velikog osvježenja ponude, A4 Allroad, Q7 i Q8 dobivaju nove boje

Audi A allstreet

Četiri modela iz Ingolstadta dobit će osvježenje u novoj modelskoj godini.

Kompaktni Audi A1 citycarver otvara priču o novostima. Najmanji model u ponudi dobiva novo ime, točnije dopunu u imenu. Od sada je to Audi A1 allstreet. Višenamjenski model u kategoriji srednje klase, Audi A4 allroad quattro, dobit će novi sportski paket optike koji stavlja crne naglaske na vanjštinu. U luksuznoj klasi, Audi proširuje standardnu ​​opremu u Audi Q7 i Audi Q8, koji će sada biti dostupni u tri nove metalik boje.

Audi A1 allstreet je samo dio velikog osvježenja ponude, A4 Allroad, Q7 i Q8 dobivaju nove boje 19

Audi A1 citycarver tako postaje – allstreet. Sa svojim sportskim, aerodinamičnim linijama temeljenim na Audiju A1 Sportback, kompaktni će automobil ostati vjeran svom popularnom, robusnom off-road izgledu. Ostat će i sva oprema i mogućnosti prilagodbe koje su prethodno bile u ponudi, kao i prethodno dostupne kombinacije motora imjenjača. Cijena u Njemačkoj također ostaje ista, kako kažu već od 23.200 eura.

Audi A4 allroad quattro s novim paketom opreme, posebno ističe Black Optics Pro paket. Posebno dizajniran za A4 allroad quattro, novim paketom će kupcima pružiti još više mogućnosti prilagodbe. Opcijski paket uključuje okvir vjetrobranskog stakla, vanjske retrovizore i ispušne cijevi istaknute sjajnom crnom bojom. Osim toga, okomiti elementi i okvir Singleframe rešetke, stražnji dio difuzora i obloga vrata prtljažnika između svjetala također su u sjajnoj crnoj boji. Izražajni karakter A4 allroad quattra dodatno je naglašen s četiri sjajna crna prstena sprijeda i straga, kao i natpisom “A4 allroad”. Audi također isporučuje krovne nosače u crnoj boji. Branik, koji dolazi u Matte Structure Grey u standardnoj verziji, sada je opcijski dostupan u kontrastnoj Manhattan Grey Metallic boji. Kupci mogu naručiti Black Optics Pro paket za Audi A4 allroad quattro počevši od 12. svibnja u Njemačkoj za 775,00 eura.

Audi A1 allstreet je samo dio velikog osvježenja ponude, A4 Allroad, Q7 i Q8 dobivaju nove boje 20

Osim toga, nove opcije boja metalik završne obrade Chronos Grey i District Green sada zaokružuju već široku paletu dostupnih boja. Standardna oprema proširena za Audi Q7 i Audi Q8. Dva SUV-a u luksuznoj klasi, dobivaju svjež izgled. U novoj modelskoj godini oba modela će doći u tri nove boje eksterijera. Nove opcije boja metalik završne obrade Satellite Silver, Waitomo Blue i Tamarind Brown zamijenit će prethodne tonove Florett Silver, Galaxy Blue i Barrique Brown u širokom spektru dostupnih boja modela. U unutrašnjosti će oba modela standardno dolaziti s elegantnim kontrastnim šavovima na ploči s instrumentima; elementi interijera u ponudi također će biti ažurirani.

Foto: Audi