Škoda Kamiq cijenom će osvojiti Hrvate!

Kamiq

Kompaktni SUV karakterističnog prednjeg kraja večeras je predstavljen u Zagrebu, a oduševljava izgledom i početnom cijenom od 121.187 kuna…

Jesenskom kišom okupana La Grma, poznata lokacija na zagrebačkoj Grmoščici udomaćila je večeras Škodu Kamiq, novi gradski SUV. Upravo je ovaj model zaokružio ponudu Škodine game terenaca, uz naravno, Karoq i Kodiaq. Novi je to produkt koji vozi na MQB modularnoj platformi, s koje su sišle između ostalog i uspješnice poput T-Crossa ili Arone. Kamiq je spreman je pokoriti tržište.

Kamiq

Bacanjem pogleda na cjenik, Škoda Kamiq 1.0 TSI Active sa adekvatnih turbobenzinskih 95 KS i baznim paketom opreme koja, između ostalog, uključuje LED svjetlosne elemente, ručnu klimu, Lane Assist i Front Assist sustave, do registracije “starta” s cijenom od 121.187 kuna. Ljubitelji dizelaša doći će na svoje uz čuveni 1,6 litreni TDI motor u srednjem paketu opreme Ambition za kojeg je potrebno izdvojiti 158.668 kn.

Kamiq
Čast za uvodni govor i najavu novog modela pripala je Elisabeth Bruder, direktorici marke Škoda (foto: driveteam.hr)

Potonji paket donosi stražnje parking senzore, tempomat i kožom presvučeni volan i mjenjač, dok je najjači paket opreme Style rezerviran za najsnažnije benzince (115 i 150 KS), a iznosi 145.122 kn. U ovom paketu ne dostaje niti ptičjeg mlijeka ( virtualni kokpit, navigacija, vrhunski audio sustav), a automatski mjenjač moguće je odabrati u svim varijantama osim osnovne.

Kamiq

Prvi dojmovi za volanom novog Kamiqa stižu uskoro!