Renault 5 Prototype, novo doba za francusku marku znači i povratak legende

Renault  Prototype

Do 2025. Renault će lansirati 14 noviteta – sedam potpuno električnih, sedam u C i D segmentu. Svi novi modeli bit će dostupni s električnom ili hibridnom izdanju…

Renault 5, kako nam se samo probude lijepa sijećanja na ovaj model. Sad Francuzi najavljuju nasljednika. Inspiriran prošlošću, ali spreman za budućnost, prototip Renault 5 pokazuje put kojim će voziti nova generacija vozila s oznakom francuskog proizvođača.

RenaultPrototype

Renault je otkrio svoju strategiju za sljedećih pet godina i dalje, kao dio programa Groupe Renault ‘Renaulution’. Prema planu, Renault će se razvijati i prihvaćati modernost u automobilskoj industriji kako bi postao tehnologija, usluga, ukratko – marka čiste energije.

Renault  Prototype

Renault će nastaviti strategiju u prijelazu na čistiju i održiviju energiju putem elektrificiranih i vodikovih rješenja, nudeći najzeleniju kombinaciju vozila u Europi do 2025. Što se tiče tehnologije, Renault će iskoristiti prednost “Software République”, otvorenog ekosustava posvećenog softveru, podacima, cyber sigurnosti i mikroelektronici. To će Renaultovu ponudu poboljšati povezanim uslugama. Vrijednost će doći kroz širi izbor vozila u C-segmentu, razvojem vrhunskih tehnologija i novim poslovnim prilikama u životnom ciklusu.

Renault  Prototype

foto: Renault