Nova Mercedes-Benz E-klasa već čeka u domaćim salonima, cijenom bliska Seriji 5

Mercedes E klasa

Osvježena E-klasa za cilj ima ponovno osvojiti srca brojnih poslovnjaka…

E-klasa limuzina i karavan prvo su predstavljeni u osvježenom tonu. Oba modela kako je i najavljeno, stigla su u ruke naših trgovaca.

S više od 14 milijuna isporučenih limuzinskih i karavanskih izvedbi od 1946., E-klasa je najbolje prodavani model u povijesti marke Mercedes-Benz. Zato se s pravom smatra ”srcem marke”. Deseta generacija E-klase postavila je stilske trendove 2016. godine, sa svojim čistim, ali emocionalno privlačnim dizajnom te ekskluzivnom i visokokvalitetnom unutrašnjosti, a osvježenje donosi još poneku novost.

Mercedes E klasa GLA  All terrain Hrvatska Fuzine

Karakteristično za ovaj model je i mnoštvo inovacija, kao u području sustava pomoći u vožnji. Ova emocionalno privlačna i u isto vrijeme inteligentna kombinacija ekstremno je uspješna: do danas je više od 1,2 milijuna kupaca iz cijelog svijeta kupilo trenutačnu generaciju E-klase u limuzinskoj ili karavanskoj izvedbi.

Što se cijena tiče, najpristupačnija će biti 160 KS snažna E 200d izvedba po cijeni od 437.410 kuna, dok je benzinski 197 KS u E 200 inačici dostupno od 453.000 kuna. Sve je to tu negdje ako usporedimo iznose s glavnim konkurentom – BMW Serija 5.

E klasa cjenik

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ naravno, bit će kruna ponude, a dostupan je od 1.280.120 kuna.

foto: Mercedes-Benz Hrvatska