Ferrari je najavio kako će do kraja 2020. izbaciti dva nova modela

ferrari stradale prodaja

Zanimljiva vijest stiže iz Maranella; Ferrari će ove godine, bez obzira na pandemiju koronavirusa, predstaviti još dva modela…

Prošle su godine svjetlo dana vidjeli modeli Roma, SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider te 812 GTS, a kako za sada stvari stoje, Ferrari će u drugoj polovici 2020. predstaviti još dva modela!

Tu je vijest za Autocar potvrdio Enrico Galliera, direktor marketinga za Ferrari. Galliera nije htio otkriti identitet niti tržišnu poziciju tih novih modela, ali rekao je kako će upravo potonji modeli omogućiti ulazak Ferrarija na neka nova tržišta.

“Potencijalno nas zanima svaki segment vozila, možemo ući u svaki segment koji odgovara našoj poziciji tvrtke koja proizvodi luksuzne automobile. Imamo određena ograničenja koja su povezana sa sportskim duhom automobila, jer je Ferrari proizvođač sportskih automobila.”

Premda za sada možemo samo nagađati, ne bi nas čudilo da se Ferrari okrene i proizvodnji hibridnog modela, ali i slabijeg, ‘ulaznog modela’, no za detalje valja ipak još malo pričekati…