Kia Ceed pametna kupnja, kao rabljeni drži najbolje cijenu!

Kia Ceed pametna kupnja, kao rabljeni drži najbolje cijenu!

Korejski kompakt je po mišljenju priznate njemačke tvrtke za tržišna istraživanja Bähr & Fess ocijenjen kao ‘velikan preostale vrijednosti 2025. godine.’

Kao da nije dovoljna ovakva pohvala. Kia ih dobiva za još dva dodatna modela.  Stonic, koji je završio kao drugoplasirani u kategoriji malih sportskih terenaca, te Picanto koji se plasirao na 3. mjesto u vrlo konkurentskoj klasi malih automobila.

Kia Ceed pametna kupnja, kao rabljeni drži najbolje cijenu!

Ovo značajno priznanje od strane neovisne, globalno priznate tvrtke naglašava vrijednost Kia vozila i pravilnost puta kojim korača ovaj brend kako bi kupcima svojih vozila smanjio troškove vlasništva. Model Ceed se na prvo mjesto u razredu kompaktnih vozila plasirao s motorom 1.0 T-GDI sa 100 konjskih snaga. Stručnjaci iz Bähr & Fess ocjenjuju da će četiri godine nakon kupovine novo vozilo izgubit 8.379 EUR* i zadržat 48,5 % vrijednosti i time pobijediti konkurenciju iz Škode (Scala) i Volkswagena (Golf).

Kia Stonic 1.2 (84 KS) će po procjeni do 2025. godine izgubit 7.909 EUR i zadržat 52,5 % vrijednosti novog vozila. Picanto 1.0 (67 KS), koji je zaslužio posebno isticanje, trebao bi do 2025. izgubiti 5.536 EUR*, dok će zadržat 48,5 % vrijednosti novog vozila.

Stručnjaci iz Bähr & Fess procjenjuju apsolutnu i relativnu otkupnu vrijednost svakog vozila kod daljnje prodaje za četiri godine. Procjene Bähr & Fess se temelje na podacima financijskih institucija i organizacija, koje djeluju u automobilskom sektoru, uključujući i glavne banke i leasing kuće. Rezultate je objavilo online izdanje njemačkog medija Focus** (Focus Online).

Kia Ceed pametna kupnja, kao rabljeni drži najbolje cijenu!
Kia Ceed može se pohvaliti interijerom koji i nakon par godina izgleda vrhunski (foto: Domagoj Kovačić)

“Ovaj zbir nepristranih i vrlo respektabilnih prognoza pokazuje kako Kia strankama nudi visoku vrijednost kroz čitav životni ciklus vozila, što znači da smo na pravom putu kreiranja putničkih vozila koja će i dalje zadovoljavati različite potrebe tržišta,” rekao je Jason Jeong, predsjednik Kia Europe.

foto: Domagoj Kovačić

Erfolg LED žarulje
Kia Ceed pametna kupnja, kao rabljeni drži najbolje cijenu!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.