Honda Civic (2022.), prototip koji otkriva crte lica nove generacije

Infiniti QX55, japanski odgovor za X6 i Q8

Honda Civic Sedan (2022.), napravljena prvenstveno za američko tržište, nudit će se s turbobenzincem 1.5 sa 182 KS., a novost je i u izvedbi kokpita, kojim dominira 9-inčni ekran…

Honda ide dalje. Nakon što su krenuli u proces elektrifikacije, Japanci svoju priču nastavljaju u tom pravcu. No, fokus i dalje ostaje američko tlo…

Honda Civic (2022.), prototip koji otkriva crte lica nove generacije

Upravo je tamošnje tržište, za post-korona razdoblje, namijenjen Civic 11 generacije u limuzinskom izdanju. Tehničkih podataka je malo, jer je riječ o unaprijeđenoj verziji dosadašnjeg modela, u 4-cilindarskoj turbobenzinskoj verziji sa 182 KS. oplemenjenom blago-hibridnom 48V tehnologijom.

Slike govore više od tisuća riječi. Nova Honda Civic, u limuzinskom izdanju, ponovno njeguje progresivni dizajn, ali će biti dinamična i funkcionalna. Više će detalja biti poznato na proljeće, a tržišni se start na američkom tržištu priprema za kraj 2021. (modelska godina 2022.).

Honda Civic Sedan 11. generacije na europskom se tržištu očekuje na proljeće 2022.

foto: Honda

Erfolg LED žarulje
Honda Civic (2022.), prototip koji otkriva crte lica nove generacije

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.