Citroën za svoje vlasnike uvijek brine, veliki popusti na spojke i zamašnjak

Akcija Citroen

Citroën je pripremio servisnu akciju za članove programa vjernosti Citroën Zauvijek koja traje do 31. ožujka 2022. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30 % na set spojke i zamašnjak motora.

Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste, članovima kluba omogućena je besplatna vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume, točenje krivog goriva ili kvara ključa, pozivom na jedinstveni broj mobitelom *800. Svi koji nisu članovi mogu se učlaniti u Klub vjernosti Citroën Zauvijek u ovlaštenom servisu te odmah koristiti popuste.

Set spojke i prikriveni problemi. Kako se zna da je potrebno mijenjati spojku? To se može očitovati kroz različite simptome: mjenjač pokazuje nekakav otpor u trenutku promjene brzine, motor proizvodi abnormalnu buku koja nestaje pritiskom na papučicu spojke, vozilo se trese ili udara prilikom pokretanja ili pomicanja. Ovi simptomi upozoravaju da je vrijeme promijeniti spojku da biste izbjegli propadanje vašeg mjenjača, što će brzo dovesti do poteškoća pri prolazu brzine, ubrzanja, kočenja ili čak potpune imobilizacije vozila

Dvostruki prigušni zamašnjak motora je vrlo robustan, osigurava zaštitu mjenjača i nudi ugodan osjećaj u vožnji. Nakon desetak godina ovaj potrošnji dio je ipak potrebno zamijeniti. U tom slučaju, možete odabrati između zamašnjaka prve ugradnje (originalni dio) i obnovljeni dio gdje su potrošni dijelovi (opruge, ležaji, klizni ležaji…) promijenjeni 100%.

Kupci se mogu odlučiti na dijelove prve ugradnje, obnovljene ili Eurorepar. Dijelovi prve ugradnje su dijelovi jednaki onima koji su ugrađeni u vaše vozio prilikom proizvodnje. Obnovljeni dijelovi su dijelovi koje je grupa STELLANTIS prikupila i obnovila u svojim tvornicama sukladno svojim tehničkim standardima. Upotrebnom obnovljenih dijelova svi zajedno pridonosimo očuvanju prirode. Eurorepar dijelovi su posebna ponuda grupe STELLANTIS, koji pokrivaju sve marke vozila a zadržavaju optimalan omjer kvalitete i cijene. Ovi dijelovi su namijenjeni vozilima starijim od tri godine.

Na sve dijelove i rad potreban za zamjenu, ako su zamijenjeni u ovlaštenom servisu, ostvaruje se jamstvo u trajanju jedne godine.