BMW X7 M50i Dark Shadow Edition je veliko crnilo na cesti za samo 500 sretnika

BMW X shadow

BMW je pripremio posebnu, bogato opremljenu inačicu modela X7 M50i za 500 najbržih kupaca…

Ovaj luksuzni SUV model stiže u BMW Individual Frozen Arctic Grey boji koja sadrži Extended Shadowline gloss black elemente. Njima su obuhvaćeni B i C stupovi, dijelovi retrovizora, krovni nosači, karakteristični prednji “bubrezi” i dijelovi oko otvora za zrak na prednjoj strani vozila.

BMW X dark edition

Za robusniji dojam na stražnjem dijelu tu je i ispušni sustav završen u Black Chrome boji, dok će veliki, 22″ kotači plijeniti poglede zahvaljujući Jett Black boji te pet duplih krakova.

Što se unutrašnjosti tiče, Merino kožne presvlake u Night Blue i Black kombinaciji, Nappa koža te Piano Black elementi dominiraju interijerom, a vozača i putnike će veseliti novi infotainment sustav te dva ekrana na stražnjim sjedalima.

BMW X dark edition

Ispod haube krije se 4.4 biturbo V8 motor koji raspolaže sa 530 KS i 750 Nm. Do stotke stiže za respektabilnih 4,5 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h. Prijenos snage vrši se putem automatskog Steptronic mjenjača sa osam stupnjeva prijenosa, a tu je i xDrive pogon na sva četiri kotača.

U SAD-u, do registracije, ova posebna inačica stoji oko 120 tisuća dolara, a naručiti se može već od ovog mjeseca.