Hifa petrol u Bosni i Hercegovini oduševila nagradnom igrom, uručene glavne nagrade – Porsche i Mercedes-Benz

hifa petrol nagradna igra

Uručenjem atraktivnih automobila Mercedes-Benz GLA i Porsche Boxster sretnim dobitnicima, završena je velika Hifa Petrol nagradna igra „Osvoji Mercedes, Porsche i preko 2.700 nagrada za 100 KM HPLUS goriva“.

Mahir Tokić iz Gradačca sretni je dobitnik automobila Porsche Boxster, dok je Slobodan Tadić iz Istočnog Sarajeva dobitnik automobila Mercedes GLA. Vrijedne nagrade dobitnicima uručio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije Hifa Petrol.

„ Redovni sam kupac goriva na Hifa Petrolu i već dugo koristim Premium Card, njihovu karticu lojalnosti jer nudi mnoge pogodnosti kupcima. Posjedovanje kartice mi je omogućilo i sudjelovanje u njihovoj velikoj nagradnoj igri. Iskreno, nisam se nadao da mogu osvojiti automobil, te je iznenađenje time bilo veće. Poslije TV prijenosa, iako je bilo kasno uvečer, odmah sam im se javio putem društvenih mreža i brzo dobio potvrdan odgovor, tako da nisam imao više nedoumice. Sretniji od mene bili su moji roditelji. Zahvaljujem se kompaniji Hifa Petrol što je jednom 24-godišnjaku omogućila da ostvari svoj san“, izjavio je Mahir Tokić dobitnik automobila Porsche Boxster.

Hifa petrol u Bosni i Hercegovini oduševila nagradnom igrom, uručene glavne nagrade - Porsche i Mercedes-Benz 19

Slobodan Tadić, dobitnik vrijednog automobila Mercedes-Benz GLA također nije krio svoje oduševljenje.

„Bio sam van države i nisam gledao TV prijenos finalnog izvlačenja, ali zato sin je i odmah mi je javio radosnu vijest. Na Hifa Petrolu godinama točim najbolja HPLUS Euro 6 goriva, a samo za ovu nagradnu igru imao sam skoro 40 prijava. Pratim njihov rad i razvoj i zaista sam zadovoljan kako uslugom, tako i pristupom prema kupcima. S razlogom su najbolji“ – oduševljeno je istakao Slobodan Tadić.

Ovi dobitnici su dokaz da Premium Card s razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a u to se već uvjerilo i preko 170.000 zadovoljnih korisnika ove kartice.

Velika Hifa Petrol nagradna igra trajala je od 1. svibnja do 1. listopada ove godine. Podijeljeno je preko 2.700 vrijednih nagrada kao i glavne nagrade spomenuti automobili. Finalno izvlačenje nagrada održano je i prikazano 6. listopada na Face TV.

Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja s ulaganjima u nove projekte, širenje svoje maloprodajne mreže te pripremu brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce i u narednom periodu.

„ Shodno širenju naše maloprodajne mreže, povećava se i broj kupaca kojim se želimo zahvaliti, te im organizacijom velike nagradne igre sa fondom od preko 2.700 nagrada zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i podršci svih ovih godina. Čestitamo dobitnicima i želimo im puno prijeđenih kilometara uz najbolja HPLUS Euro 6 premium goriva “, izjavio je Ahmed Ahmetlić, predstavnik kompanije.

Hifa Petrol na tržištu Bosne i Hercegovine uspješno posluje već 17 godina. U suradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva, razvila je aditivirana HPLUS EURO 6 premium goriva. Visokokvalitetna goriva posljednje generacije donose vrhunske performanse i poboljšanu ekonomičnost vozilima, smanjuju potrošnju goriva do 4%, pojačavaju snagu, te produžuju radni vijek motora.

Trenutno posjeduju 49 maloprodajnih objekata, a u najavi je otvorenje jubilarne 50. benzinske pumpe u Gradišci. Na ovome se zasigurno neće zaustaviti, te uveliko planiraju i dalje širenje svoje mreže benzinskih pumpi.

Vaš najbolji prijatelj na putu, slogan je kompanije Hifa Petrol, kompanije kojoj je kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupca uvijek na prvom mjestu.

Foto: Hifa petrol