Volkswagen na domaćem tlu predstavio osvježeni Passat i novi logo

Volkswagen na domaćem tlu predstavio osvježeni Passat i novi logo

U Hrvatsku je stigao novi Volkswagen Passat, omiljeni izbor poslovnjaka, ali i svih društvenih slojeva

U okolici Zagreba, točnije u Zaprešiću, Volkswagen je predstavio zaigraniji, digitalniji i moderniji karakter s kojim će od sada zračiti.

Nakon što je na velika vrata predstavljen novi električni ID.3, najavljeni su još deseci modela takvog pedigrea, uz novi vizual marke, a prije nekoliko dana predstavio nam se i Golf 8. generacije.

Na ova dva vruća proizvoda još ćemo neko vrijeme pričekati, ali novi vizualni identitet Volkswagen u Hrvatsku sad, odmah.

Ipak, uz nove oznake, najveća zvijezda u Zaprešiću bio je obnovljeni Passat, prvi uopće auto s novim logom na našem tržištu.

Što reći o Passatu a da ne znate? Najprodavaniji europski automobil srednje klase razveselio je preko 30 milijuna vlasnika kroz svoju karijeru. ‘Facelift’ nije toga previše donio izvana, a mnogo više pažnje inženjeri su posvetili novim tehnologijama. Passat je dobio nove pogonske solucije, a najzanimljivija za hrvatsko tržište je 2.0 TDI Evo izvedba od 150 KS koja troši manje goriva i ispušta mnogo manje štetnih plinova.

Volkswagen na domaćem tlu predstavio osvježeni Passat i novi logo

Također, ni Passat nije prošao nedirnut po pitanju elektrifikacije. Našim kupcima će biti dostupna plug-in hibridna verzija GTE koja sada razvija 218 KS i ima električni doseg 56 kilometara. Modifikacijama ovjesa osjetno su smanjene vibracije, sjedala su još udobnija, a nudi se i adaptivni ovjes.

Novost su i LED Matrix svjetla, novi digitalni instrumenti, infotainment sustav… Tako nevidljive, a opet jako primjetne promjene.

Osnovni model dostupa je po cijeni od 217.223 kune. Passat je spreman za novu dominaciju….

cvs-mobile.com
Volkswagen na domaćem tlu predstavio osvježeni Passat i novi logo

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.