Toyota poziva na sudjelovanje u humantirnoj akciji ‘Zajedno za bolje sutra’

toyota

Trenutno smo suočeni sa okolnostima kakve dosada nismo poznavali, Korona virus utječe na živote svih nas. Među nama je i mnogo pojedinaca ugrožene egzistencije te im je potrebna pomoć kako bi prebrodili ovo teško razdoblje, a Toyota je odlučila pomoći na najbolji mogući način…

Toyota Hrvatska d.o.o. je u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #Zajednozaboljesutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama sve pojedince i obitelji koje sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti pribaviti sve najnužnije stvari.

Akciji je dodana i toplina, pa će svaki primatelj dobiti i poruku podrške. Na ovaj se način pozivaju svi koji žele pružiti podršku primateljima. Molimo Vas da odvojite nekoliko minuta vremena i sastavite poruku osobi kojoj dostavljamo kutiju s namirnicama. Link za unos poruke podrške je objavljen na web stranici Toyota hr, a za prvi korak i dobro djelo stisnite ovdje.

Za kraj, tu je i poruka Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja je, kako kažu iz Toyota Hrvatska, bila inspiracija za sve poduzete aktivnosti: “Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.”