Toyota najavljuje novi kompaktni SUV!

Temelji se na prilagodljivoj platformi Toyota New Global Architecture GA-B , a silazit će s proizvodnih traka zajedno s Yarisom u tvornici Toyota Motor Manufacturing France…

Ime novog kompaktnog SUV-a, planirane količine, te službeni početak prodaje će biti objavljeni naknadno. Ovom prilikom je prikazana samo silueta budućeg automobila. Zahvaljujući prilagodljivosti, nova platforma GA-B može biti temelj za vozila različite širine, dužine, međuosovinskog razmaka, kao i visine.

Toyota najavljuje novi kompaktni SUV!

„Ovaj model će se pridružiti uspjehu Yarisa u Europi, te očekujemo da će oni zajedno činiti oko trideset posto Toyotine prodaje u Europi do 2050.“ rekao je Matt Harrison, Izvršni podpredsjednik TME-a.  „Nećete morati predugo čekati kako biste vidjeli konačni izgled, a tada ćete se uvjeriti da to nije samo Yaris s dodatnim karoserijskim omotačem i povišenim ovjesom, nego potpuno novi i dojmljivi B-SUV model kompaktnog i dinamičnog izgleda te jedinstvene osobnosti.

Osim skice siluete trenutno nisu poznati drugi podaci, no najavljeno je kako se za SUV pojačanje iz Toyote neće čekati dugo…

 

Erfolg LED žarulje
Toyota najavljuje novi kompaktni SUV!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.