Toyota je pravi dokaz kako hibridi više nisu skupa egzotika!

Toyota CH R vozili smo redizajn facelift driveteam

Toyota je odlučila svoje nove i atraktivne hibridne modele ponuditi uz primamljive uvjete financiranja,ali i uz korištenje ekoloških poticaja…

Domaći je zastupnik u sklopu “pobjedničke ponude” kupcima odlučio ponuditi ograničen broj novog modela CH-R, ali i Yarisa te Corolle. Ponuda koja je na snazi do kraja ožujka uključuje eko-poticaje (CH-R 25.000 kn, Yaris 16.700 kn te Corolla 15.000 kn) ali i desetogodišnje jamstvo na baterijski sklop.

Toyota CH R vozili smo redizajn facelift driveteam

Toyota C-HR  jedan je od najatraktivnijih automobila na našem tržištu. Model je nedavno osvježen, a najnovija verzija za 2020.godinu u ponudi je u svim Toyota centrima u Hrvatskoj.  Upečatljiv izgled i vrhunski dizajnirana unutrašnjost koja osigurava udobnost i izvrsnu preglednost svakako su aduti koji idu u prilog ovom automobilu. Toyota C-HR kompaktni je crossover B-segmenta,  a napredna hibridna verzija uz ekološke poticaje stoji 180 tisuća kuna.

YARIS ZaSve SPOTpx tcm   tcm

Iako je tek nedavno predstavljen novi model, Toyota Yaris je i dalje jedan od najsofisticiranijih gradskih mališana. Zbog hibridnog pogona ali i odličnog izgleda još će dugo biti prvi izbor među kupcima. No, bogato opremljen Yaris od sad je još povoljniji zahvaljujući ekološkim poticajima, pa do registracije s hibridnim pogonom stoji 114 tisuća kuna.

corollahbspot tcm

Toyota Corolla Hatchback nudi se uz hibridni pogon, ali i Toyota Safety Sense sigurnosnim sustavima. Uz ekološki poticaj, starta s cijenom od 160 tisuća kuna.

Uz sve modele, tu su i atraktivne ponude za financiranje, snažni i efikasni benzinski motori te besprijekorna pouzdanost po kojoj je Toyota poznata.