Toyota Corolla GR Sport u agresivnom nastupu za one koji vole ostaviti dojam

Toyota Corolla GR

Uz Hatchback – izvedbu s pet vrata, te Touring Sports – karavan, sada i Corolla Sedan ima verziju GR SPORT s dinamičnim i sportskim detaljima iznutra i izvana…

Toyota Corolla Sedan je pojačala svoju privlačnost novim modelom GR SPORT koji će se pridružiti postojećoj paleti, nastavljajući uspjeh izvedbe s 5 vrata (Hatchback) i Touring Sports u verziji GR SPORT. Zajednički dizajnerski elementi, uključujući vanjske i unutarnje dodatke, aluminijske naplatke i oblik sjedala, nalaze se u sve tri karoserijske izvedbe, stvarajući snažno zajedništvo obitelji GR SPORT.

Toyota Corolla GR

Izgledom nadahnutim Toyotinim modelima GR koji sasvim jasno pružaju performanse te noseći boje TOYOTA GAZOO Racinga, oprema GR SPORT donosi mladenački i dinamičniji izgled elegantnoj i prepoznatljivoj limuzinskoj izvedbi. Ova limuzina će ujedno biti GR SPORT model u ponudi na Toyotinim istočnoeuropskim tržištima.

Tu su i novi, aluminijski naplatci u crnoj boji s kontrastnim sjajem koji daje završna strojna obrada prema vrhovima krakova te znameniti GR crveni prsten oko središnjeg poklopca. Na raspolaganju su dvije različite izvedbe naplataka s 10 krakova – 17“ koja se ugrađuje standardno te 18“ koja je dostupna kao opcija te je ujedno i najatraktivnija.

corollafulldashe
(foto: Toyota)

Interijer je također obogaćen sportskim detaljima. Najviše se ističu sportska prednja sjedala koja podjednako dobro izgledaju i drže tijelo. Presvlake sjedala su u kombinaciji crne tkanine i visokokvalitetne umjetne kože, s kontrastnim vertikalnim šavovima u bijeloj i crnoj boji, u skladu s bojama TOYOTA GAZOO Racinga. Ista kombinacija boja je primijenjena i na stražnjoj klupi.

corollafrontseatsa
(foto: Toyota)

Kao opciju, kupci Corolle Sedan GR SPORT mogu naručiti ambijentalnu unutarnju rasvjetu, LED glavna svjetla te dvobojnu izvedbu karoserije, a na tržište stiže u siječnju iduće godine.