Suludo, vozio LaFerrari 372 km/h i sve sam snimao mobitelom

LaFerrari  kmh

Jedna ruka na volanu, druga lovi što bolji kadar na mobitelu, ovaj vozač u hrabroj, ali nikako shvatljivoj vožnji iskoristio je prazan Autobahn…

Ovom vozaču ne nedostaje pameti i hrabrosti. Sjeo je u Ferrari LaFerrari od 963 KS i prohujao autocestom maksimalnom brzinom. Čovjek je jednom rukom držao volan pri 372 km/h, a drugom snimao. Da ne upotrijebimo neki drugi, prosti izrazi, ovo je bilo totalno neodgovorno i nepromišljeno.

Društvenim medijima već nekoliko dana kruži ovaj video, u kojem Ferrari LaFerrari vozi na dionici A7 prema Hannoveru/Göttingenu preko 350 km/h.

Video je vjerojatno snimljen tijekom uskršnjih blagdana. Koliko god ovo bio potez za osudu, toliko je LaFerrari pokazao koliko je moćan, nevjerojatan automobil. Brzina doslovno raste, a pri brzini od 308 km/h hyper-sportski automobil, tek tada prelazi u sedmi stupanj prijenosa i nastavlja ubrzavati!

Iako je Ferrari za LaFerrari izašao s podatkom, kako je 350 km/h krajnja brzina, izgleda da su Talijani ostavili svoje vlasnike da otkriju vrhunac ovog ‘čuda’. Inače, LaFerrari je proizveden u svega 499 primjeraka i njegova se vrijednost procjenjuje na više od dva milijuna eura, a sigurno će ići još ‘gore’.