Renault Captur R.S line, sportski paket donosi još uvjerljiviji nastup

Renault Captur R.S line, sportski paket donosi još uvjerljiviji nastup

Captur R.S. line obogatit će ponudu popularnog modela…

R.S. oznake po prvi put idu uz Renault Captur. Ekskluzivnim atributima nadahnutim svijetom moto sporta, Captur će u ovoj izvedbi pokazati svoj sportski karakter. Ovaj paket opreme donosi oštriji nastup, vidljiv već na prednjem braniku, ali stražnjem difuzoru zraka, zatamnjenim staklima i 18-colnim alu naplatcima Le Castellet.

R.S line potpis vidljiv je i u interijeru, na presvlakama s crvenim rubom i na perforiranom kožnom upravljaču s crvenim i sivim šavovima. Aluminijski pragovi vrata također su u tom tonu.

Za modelnu godinu 2021. Renault Captur se detaljno razvija kako bi dodatno usavršio popularni dizajn. Inačica Initiale Paris standardno je obogaćena kamerom od 360 ° i nizom drugih sigurnosnih stavki.

U pogledu motora, Renault Captur sada nudi benzince (TCe 90 i 140), LPG (TCe 100 LPG) i plug-in hibrid (E-TECH plug-in Hybrid 160), a u najavi je i klasični hibrid E-TECH.

Renault Captur u R.S line izvedbi krajem veljače i službeno dostupan za narudžbu.

foto: Renault

cvs-mobile.com
Renault Captur R.S line, sportski paket donosi još uvjerljiviji nastup

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.