Renault Arkana stiže u Europu, hoće li ime biti problem?

Renault Arkana stiže u Europu, hoće li ime biti problem?

Najavljen kao povoljan, a izuzetno atraktivan, Franuzi svoj novi model prilično nespretnog imena za naše područje planiraju plasirati u Europu 2021. Upoznajte Arkana…

Renault Arkana, model između Captura i Kadjara, uz početnu verziju s 1,6-litrenim benzincem u Rusiji košta oko 14.500 eura. Čekajte, vi se sigurno šalite? Ne, dobro smo napisali cijenu. Na našu i vašu sreću, Renault uskoro planira nastupiti i kod nas s ovim modelom. Jeftinija alternativa za BMW X4, dobrom se pokazala na istočnom tržištu. Pa, zašto ne probati i na Starom kontinentu. Iz Renaulta su potvrdili dolazak Arkane, kao i manje korekcije na izgledu. Ruski 1,6-litreni atmosferski sklop (inače stari Renaultov motor, koji je poznat i iz brojnih Dacijinih automobila) na našem tržištu sigurno nećemo vidjeti.

Na glas se već priča, kako Arkana svoje pojavljivanje najavljuje za 2021., uz poznatu pogonsku postavu dCi i TCe motora….

cvs-mobile.com
Renault Arkana stiže u Europu, hoće li ime biti problem?

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.