Prodaje se BMW 750Li u kojem je ubijen reper Tupac!

used  bmw  series tupacshakur

Tupac Shakur upucan je nakon borbe u MGM-u u Las Vegasu. Vozio ga je Suge Knight, a izvorno ga je iznajmio Death Row Records. BMW sada traži novog vlasnika…

Legendarni BMW serije 7 u kojem je ubijen kultni reper Tupac Shakur ponovno se našao na prodaji. U potpunosti je vraćen u originalno stanje u kojem je bio prije napada. Kotači su zamijenjeni istima kao što su tad bili, dok su rupe od metaka gotovo nevidljive. Odlično radi i u izvrsnom je stanju, a sada traži novog vlasnika.

Podsjećamo, pucnjava se dogodila 7. rujna 1996. u 23.15 sati kada se vozilo u kojem su bili Shakur i Knight zaustavilo na crvenom svjetlu na križanju East Flamingo Road i Koval Lane. Shakura su pogodila četiri metaka kalibra 0.40 ispaljena iz pištolja, a on je par dana kasnije podlegao ozljedama.

Nije novost kako se predmeti koji su direktno povezani uz slavne ličnosti imaju nevjerojatnu vrijednost na tržištu njihovih obožavatelja, pa se zato i ova “sedmica” prodaje za nevjerojatnih 1,75 milijuna dolara. Novom će vlasniku biti dostavljena dokumentacija koja dokazuje vlasništvo i povijest vozila, a automobil je od snimanja imao nekoliko vlasnika, ali najnoviji su ga obnovili u potpunosti.

Kupcu samo preostaje uplata depozita tvrtki Celebrity Cars u iznosu od 20 tisuća dolara, a potom i keširanje ostatka pozamašne svote. Tupac i danas ima ogroman broj obožavatelja, stoga se lako može očekivati uspješna prodaja ovog vozila…