Prodaje se BMW 750Li u kojem je ubijen reper Tupac!

used  bmw  series tupacshakur

Tupac Shakur upucan je nakon borbe u MGM-u u Las Vegasu. Vozio ga je Suge Knight, a izvorno ga je iznajmio Death Row Records. BMW sada traži novog vlasnika…

Legendarni BMW serije 7 u kojem je ubijen kultni reper Tupac Shakur ponovno se našao na prodaji. U potpunosti je vraćen u originalno stanje u kojem je bio prije napada. Kotači su zamijenjeni istima kao što su tad bili, dok su rupe od metaka gotovo nevidljive. Odlično radi i u izvrsnom je stanju, a sada traži novog vlasnika.

used  bmw  series tupacshakur

Podsjećamo, pucnjava se dogodila 7. rujna 1996. u 23.15 sati kada se vozilo u kojem su bili Shakur i Knight zaustavilo na crvenom svjetlu na križanju East Flamingo Road i Koval Lane. Shakura su pogodila četiri metaka kalibra 0.40 ispaljena iz pištolja, a on je par dana kasnije podlegao ozljedama.

used  bmw  series tupacshakur

Nije novost kako se predmeti koji su direktno povezani uz slavne ličnosti imaju nevjerojatnu vrijednost na tržištu njihovih obožavatelja, pa se zato i ova “sedmica” prodaje za nevjerojatnih 1,75 milijuna dolara. Novom će vlasniku biti dostavljena dokumentacija koja dokazuje vlasništvo i povijest vozila, a automobil je od snimanja imao nekoliko vlasnika, ali najnoviji su ga obnovili u potpunosti.

used  bmw  series tupacshakur

Kupcu samo preostaje uplata depozita tvrtki Celebrity Cars u iznosu od 20 tisuća dolara, a potom i keširanje ostatka pozamašne svote. Tupac i danas ima ogroman broj obožavatelja, stoga se lako može očekivati uspješna prodaja ovog vozila…