Poznati furgon iz Mućki ide na aukciju

Poznati furgon iz Mućki ide na aukciju

Upečatljivi akter legendarne serije, Reliant Regal Supervan III krajem ožujka ide na aukciju…

Kultni Reliant Regal Supervan III iz 1972. jedan je od malo sačuvanih primjeraka kakvog smo svi viđali na televiziji u popularnoj seriji Mućke. Kombi je jedno od najprepoznatljivijih vozila na britanskoj televiziji, a pojavio se zajedno s Davidom Jasonom i Nicholasom Lyndhurstom. Razvija maksimalnu brzinu od 55 km/h, a na televizijskim ekranima je korišten za prijevoz obitelji na nekoliko odredišta, a vjeruje se da se dobro podnio rigoroznim dugim danima snimanja.

Poznati furgon iz Mućki ide na aukciju

Kombija današnji vlasnik je koristio šest godina. U pripremi za prodaju, kombi je prošao neke servisne preinake, uključujući kupovinu novih guma i novih kočnica. Kombi ostaje jedinstven s detaljima iz serije poput lutke za napuhivanje koja se nalazi u stražnjem prozoru.

Gary Dunne, kontrolor prodaje aukcija Silverstone, komentirao je: „Ovo je jedan od rijetkih originalnih automobila koji su krasili set serije Mućke više od dva desetljeća, ali i drugi takav kojeg smo imali čast prodati. Ovo je prvi automobil koji će ići na aukciju u 2021. godini.”

Poznati furgon iz Mućki ide na aukciju

Cijena za sada nije poznata, a vozilo će biti ponuđeno na aukciji 27. ožujka ove godine.

Foto: Silverstone Auctions

Erfolg LED žarulje
Poznati furgon iz Mućki ide na aukciju

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.