Palic automobili – usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija

Servis bavarske marke vozila u kojem se vašem limenom ljubimcu pristupa s iznimnom dozom profesionalizma i posvećenosti…

Nedavno je dio naše DriveTeam.hr ekipe posjetio jedan servisni centar. Odmah nam je privukao pažnju drugačijim pristupom.

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 1

Lude kombinacije boja, puno različiti detalja unutar servisa, te ‘old school’ hip hop muzika koja vas baci u trans i razmišljanje kako bi onaj pokazni M paket, naplatak ili neki retrofit iz M performance odjela bio idealan i na vašem automobilu.

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 2
Vrijedni i pedantni Dominik uvijek će rado priskočiti u pomoć i uputiti dobar savjet (foto: DriveTeam.hr)

Vlasnik ovog zanimljivog servisnog projekta je Dominik Palić. Kako sam voli za sebe reći, po godinama mlad, po iskustvu i znanju visokokvalificirani stručnjak, majstor. Simpatični Dominik već se u mladim danima posvetio marki vozila BMW i flinganaski izbrusio svoje znanje u pružanju usluga – automehanike/elektronike, autodijagnostike, retrofita i tuninga za vozila iz BMW grupe.

Visoka razina profesionalizma i dobre povratne reakcije dugogodišnjih klijenata bazira se ne samo na odnosu majstor – stranka, nego na mnogobrojnim dobronamjernim savjetima, razgovorima i ulaskom u problematiku svakog pojedinog vozila, kako bi se za samog vlasnika izvuklo najbolje po pitanju odabira kvalitete dijelova, cijene i brzine rješavanja problema.

Palic Automobili nije klasičan servis u kojem se vozilo ostavlja na popravku, ovo je malo moderniji pristup poslovanja u kojem do izražaja dolazi Dominikova volja i ljubav prema vozilima marke BMW, a primijeti se to čim uđete u okrug servisa. Briga za detalje, takav pristup mi sami smatramo savršenom uslugom.

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 3
Servis prepun zanimljivih detalja… (foto: DriveTeam.hr)

Znanje, konstantno ulagane u napredak, šest mjesečna edukacija u Njemačkoj, s jakim timom mehaničara, programera i inženjera dižu ovaj servis iznad ostalih.

Stalni napredak jedino je moguć ako pratite trendove. Ulaganje u alat, opremanje radione, dijagnostike potrebne kod današnjih modernih vozila za lakše utvrđivanje kvarova, česte retrofite koji su dostupni u novijim generacijama auto industrije možete pronaći u zagrebačkim Sesvetama, na adresi Ljudevita Posavskog 8.

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 4

Vaš problem je njihova briga, servis di se limeni ljubimac tretira kao mezimac. To smo i sami doživjeli na službenom automobilu DriveTeam.hr ekipe.

Uživajte u velikoj fotogaleriji.

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 5

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 6

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 7

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 8

Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija 9

foto: DriveTeam.hr

Erfolg LED žarulje
Palic automobili - usluga servisa BMW modela uz posebnu dozu emocija

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub