Novi Mercedes-Benz Actros u novoj formi, vozi prema novom uspjehu

Mercedes Benz Actros

Poznati logistički div Lagermax osvježio je svoj vozni park…

Novi Actros prvi se put našao na zadatku otvorenog prijevoza automobila za logističku tvrtku iz Austrije – Lagermax. Poduzeće koje broji više od 3.600 označeno je kao inovativni lider u žestoko konkurentnom poslovanju. Stoga je odluka bila povezati se s najboljima u poslu.

Mercedes Benz Actros

“Lagermax je uvijek tražio tehnička rješenja koja povećavaju produktivnost i jamče profit”, objašnjava direktor flote Lagermax Franz Birgmann njihov izbor. Novi Actros osvojio ih je Predictive Powertrain Control opcijom, inteligentnim tempomatom i kontrolom prijenosa. Ušteda goriva, ne samo na autocestama već i na glavnim prometnicama. “Uz godišnju kilometražu od preko 100.000 kilometara po kamionu, svaka postotna ušteda naš je financijski uspjeh”, dodaje Birgmann.

Mercedes Benz Actros

Ono što vozači posebno vole kod novog Actrosa, kaže upravitelj flote, su multimedijski kokpit i MirrorCam.

Lagermax grupa posjeduje 55 poslovnica u dvanaest europskih zemalja. Segment grupe s najvećim prometom je prijevoz automobila i povezane usluge. Vozni park tvrtke sastoji se od više od 500 kamiona u vlasništvu grupacije, plus vozila u vlasništvu i vođenje izvođača radova. Sljedeće godine grupa će proslaviti svoj 100. rođendan, do tada će broj plavih Actrosa još porasti…

Mercedes Benz Actros