Nissan Juke osvojio maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica!

Nissan Juke osvojio maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica!

Novi Nissan Juke osvojio je maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica uz pohvale zbog snage i robusne tehnologije za izbjegavanje sudara…

Ukupno 94% od mogućih 100% za zaštitu odraslih i 85% za zaštitu putnika svrstalo ga je u dobru poziciju u malom SUV razredu za 2019. godinu. Za dobre je ocjene zaslužna nova, napredna struktura izgrađena s ultra-visokim čelikom čvrstoće u ključnim područjima za poboljšanje krutosti. Pažljiva upotreba ovih posebnih metala omogućila je Nissan-u poboljšanje vidljivosti na sigurnosno kritičnim područjima. A-stupovi između vjetrobranskog stakla i okvira vrata su tanji, ali oni i dalje održavaju svoju snagu zahvaljujući strateškom korištenju čelika ultra visoke čvrstoće.

Nissan Juke osvojio maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica! 1

Juke je postigao ocjenu 81% na testovima za bicikliste i zaštitu pješaka. Nissan Juke ima nekoliko aktivnih sigurnosnih pomagala, uključujući inteligentno kočenje u nuždi, koje upozorava vozača i primjenjuje kočnice ako automobil predvidi udar u vozilu, na pješaka ili biciklistu. Ovo je standardni dio opreme u Jukeu koji vozačima omogućuje uživanje u okretnim i zabavnim performansama ovog automobila bez kompromitiranja njihove sigurnosti.

Zahvaljujući Nissanovim tehnologijama inteligentne mobilnosti, vozaču je na raspolaganju i Nissan ProPILOT, sustav napredne pomoći u vožnji na odabranim modelima. To se vidi kao korak do autonomne vožnje kako bi se olakšao stres dugih putovanja i gužve u prometu na autocestama autonomnim držanjem Jukea u voznom traku i održavanjem stalne, sigurne udaljenosti od drugih automobila.

Nissan Juke osvojio maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica! 2

Euro NCAP neovisno testira automobile od 1997. godine, mjereći većinu novih modela koji su u prodaji prema njezinim neprestanim kriterijima. Uz testiranje stvarne fizičke snage automobila u raznim simuliranim sudarima, organizacija također testira i bilježi tehnologiju za sprečavanje nesreća.

Erfolg LED žarulje
Nissan Juke osvojio maksimalnih pet Euro NCAP zvjezdica!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.