Nekoliko klikova mišem i Toyota postaje vaš novi automobil u prodajnoj akciji

Toyota RAV

Nova prodajna akcija Toyote nosi zanimljivo ime – ”Iz fotelje do nove Toyote”…

Čovjek je biće koje se može prilagoditi svakakvim uvjetima, tako se i naše navike mijenjaju nakon trenutne situacije. Kupnja preko interneta postaje najnormalnija stvar, a Toyota prati trend na najbolji mogući način.

Toyotina ponuda koncentrirana je na pružanje akcijske cijene, na mogućnost isporuke odmah i to na željenu adresu, pritom poštujući zahtjeve za beskontaktnom kupovinom.

Toyota Corolla

Za sva vozila u ponudi važi sljedeće:
– dostupno za isporuku odmah
– moguća prodaja po principu ‘’Ključ u ruke’’ uz odabir Toyota osiguranja, pri čemu Toyota brine o obavljanju tehničkog pregleda i registracije vozila
– mogućnost besplatne dostave vozila do željene lokacije (20 km udaljenost od salona, otoci isključeni)
– nudimo povoljno Toyota financiranje
posebno atraktivno za naše kupce je financiranje TOYOTA HIBRIDA po principu 33/33/33 uz kamatnu stopu 3,95%; odn ponuda za sva vozila uz financiranje sa Fiksnom kunom uz 4% kamate.
– 5 god jamstva bez ograničenja km / 10 god jamstva na hibridnu bateriju
– Besplatna pomoć na cesti 0-24 u zemlji i inozemstvu

U našoj ponudi, popust je čak do – 41.300kn, koliko iznosi popust za jedan od modela u ponudi i to C-HR HYBRID 122 KS C-LUB TECH.

Najpovoljnije vozilo iz naše aktualne ponude je model Yaris N1 (dostavno vozilo) sa 1,5 benzinskom motorom, koje je sada raspoloživo za 77.500kn.

Izdvajamo iz ponude najbolje popuste:
AYGO – 3.000kn
YARIS – 3.000 kn
YARIS HIBRID do -15.800 kn
YARIS (N1) DOSTAVNO VOZILO – 15.000 kn
COROLLA 1,2T -10.000 do -17.500 kn
COROLLA TS HYBRID – 15.000 kn
COROLLA TS BENZIN – 17.500 kn
C-HR benzin /hybrid – 25.000 kn
C-HR HYBRID 122KS C-LUB TECH – 41.300 kn

Ponuda važi do rasprodaje lagera, te je aktualna u svim ovlaštenim Toyota prodajnim centrima.
Prodaja se u prodajnim centrima odvija od 27.travnja 2020, pridržavajući se propisanih uputa higijenskih mjera i socijalne distanciranosti, no skrećemo pozornost i na domaću web stranicu japanskog proizvođača i na činjenicu da je kupovinu moguće realizirati u potpunosti iz vlastitog doma odn ”iz naslonjača”.

Toyota iz fotelje HR static

Osigurali smo uvjete da zainteresirani putem web stranice mogu od službe prodaje ili preko obrasca zatražiti ponudu, nakon čega je moguće vozilo rezervirati i kupiti, te dogovoriti dostavu registriranog vozila na kućnu adresu kupca.

Foto: Toyota Rotus Novosel (facebook)