Mercedes-Benz V-klasa po 222.222 put potvrdila svoju uspješnost

C

Od svojeg prvog pojavljivanja 2014., V-klasa krenula je nizati globalne uspjehe…

Prije pet godina, Mercedes-Benz V-klasa krenula je postavljati nove standarde u segmentu vozila kombi formata. Prije svega svojim dizajnom, kvalitetom, udobnošću i sustavima sigurnosti i asistiranja i od tada je postao istinska priča o uspjehu. Lijepa igra brojki ukazala nam je na uspješnost modela, čak 222.222. V-klasa je izašla iz proizvodnog pogona, u baskijskoj Vitoriji (Španjolska).

Proizvodnja V-klase započela je u ožujku 2014. u Vitoria-Gasteizu. Od svibnja 2019. nova V-klasa proizvodi se u Vitoriji s osvježenim dizajnom prednje maske, novom generacijom motora, ali i 9G-Tronic automatskim mjenjačem kao i najmodernijim sustavima sigurnosti i pomoći.

C

Slavljeničko vozilo u kristalno bijeloj boji ide kupcu iz Njemačke.

Tvornica Vitoria, inače najstariji pogon za proizvodnju kombija u kontinentalnom dijelu Europe, moderna je tvornica. Prva vozila napustila su proizvodne hale prije 65 godina.

Ovo iskustvo u kombinaciji s najmodernijim metodama i procesima, prvoklasnim objektima i pažljivo obučenim osobljem idealna je osnova za proizvodnju modela Mercedes-Benz V-klase i Vita. Tako je 5000 zaposlenika u Vitoriji prošlo više od 400.000 sati obuke kako bi se osiguralo da se novi modeli proizvode u najvišem stupnju kvalitete i preciznosti.