Mercedes-Benz 123 i priča iz servisa, kilometarska anegdota za svaku pohvalu

Automobili ŠKOJO Mercedes

Na Facebook stranici ‘Automobili Škojo’ osvanula je jedna zanimljiva objava, u igri je nepoderiva serija ‘123’, to je još jednom dokazala…

Obično su priče i objave iz servisnog kutka prilično zakamuflirane, ali ova je zaslužila našu i vašu pažnju. Priča ide ovako, na servis u Automobili Škojo stigao je iznimno očuvani Mercedes-Benz 123 iz 1981., kojeg je dovezao gospodin iz Imotskog. Naime, vlasnika je imao sitan problem oko paljenja po hladnijem vremenu.

foto: Automobili Škojo (facebook)

Anegdote se uvijek događaju spontanim tokom, tako bi mogli opisati i ovu priču. Uvidom u kilometre na kontrolnoj ploči, djelatnik servisa se našalio s gospodinom i rekao: “Pa ne vidi se da ste nešto prešli kilometara, valja to malo i poterat!”. Na to je gospodin imao odgovor, pa je “ležernim” stilom povratno uputio: “Pa ne vidi se kad’ je već provrtija jedan put kilometre!”

foto: Automobili Škojo (facebook)

Serviser je tako kroz razgovor sa simpatičnim gospodinom došao na temu problema oko automobila. Ali njih nije bilo do sada, pa čak ni kvačilo nije mijenjao, samo redoviti servisi od prvoga dana kako ga je kupio i nešto sitno limarijskih popravaka. Dakle na 1.101.437 km imao je jedini kvar zbog kojega je došao u naš servis, a taj kvar je jedan grijač motora koji je bio neispravan! Na kraju je gospodin zaključio: “A smije se valjda i on nekada pokvariti!”

foto: Automobili Škojo (facebook)

Dragom gospodinu iz Automobili Škojo su poželjeli još toliko sretnih kilometara, a željama se priključujemo i mi!

Izvor: Automobili Škojo