MAN Lion’s Coach – autobus godine 2020. oduševio novinarski žiri

MAN Lion's Coach - autobus godine 2020. oduševio novinarski žiri

Glasačko tijelo formirano od novinara iz cijele Europe proglasio je MAN Lion’s Coach za “International Coach of the Year 2020” i osvojio najuvaženiju nagradu u svijetu autobusa

Automobil godine, kamion godine… A imamo i autobus godine. To je MAN Lion’s Coach, Ponosni nositelj  “Autobus godine 2020” koja se već trideset godina smatra najvažnijom međunarodnom nagradom za autobuse.

Nagrada je uručena u sklopu svečanosti otvaranja sajma Busworld 2019 koji se od ove godine održava u Bruxellesu. Žiri sačinjen od 22 novinara specijaliziranih magazina nakon tjedan dana opsežnih testiranja, brojnih testnih vožnji i intenzivnih tehničkih rasprava odlučio je da je pobjednik MAN Lion’s Coach. Žiri je bio posebno impresioniran MAN-ovim dosljednim konceptom – koji kombinira ekonomičnost, udobnost i praktičnost – kao i načinom na koji Lion’s Coach kombinira inovativnu tehnologiju s modernim dizajnom. Novinari su bili oduševljeni vrhunskom kvalitetom vozačkog prostora, visokom razinom udobnosti i tihom vožnjom, prostranim putničkim prostorom, snažnim motorima i odličnim odnosom opreme i cijene.

MAN Lion's Coach - autobus godine 2020. oduševio novinarski žiri

„Izuzetno smo ponosni što je naš novi MAN Lion’s Coach impresionirao stručni žiri i osvojio ovu prestižnu nagradu.”, izjavio je Joachim Drees izvršni direktor MAN Truck & BUS SE, te nastavio: “Ovo priznanje za “Autobus godine” savršeno pokazuje da smo uz dugogodišnju predanost i naporan rad cijelog tima razvili izvanredno vozilo i postigli nešto posebno.”

Ovo je za MAN ukupno 10. nagrada za autobus godine (koja se dodjeljuje naizmjenice za gradski i turistički autobus). Nagradu je MAN do sada osvajao po 5 puta za gradske i 5 puta za turističke autobuse.

“Ova nagrada potvrđuje MAN Lion’s Coach kao pouzdano i ekonomično vozilo koje olakšava poslovanje autobusnih prijevoznika. To cijene i kupci i stručnjaci.”, rekao je Rudi Kuchta, voditelj proizvoda i prodaje autobusa u MAN Truck & Bus.

Predsjednik žirija Tom Terjesen predao je nagradu Janu Aichingeru, voditelju produkt marketinga MAN Truck & Bus i Rudiju Kuchti, voditelju proizvoda i prodaje autobusa MAN Truck & Bus.

cvs-mobile.com
MAN Lion's Coach - autobus godine 2020. oduševio novinarski žiri

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.