Lamborghini Urus dobio je novi wide-body tretman zahvaljujući tuning kući 1016 Industries

urus tuning

Tuning stručnjaci nisu samo dodali karbonski body-kit za Lamborghini Urus, već su odlučili pojačati i konjicu ispod poklopca motora…

Lamborghini Urus moćan je i luksuzan SUV vrhunskih performansi, ali to nije zaustavilo  1016 Industries, tuning stručnjake s Floride na dotjerivanju ovog modela. Tako je Urus dobio potpuno novi body-kit od karbonskih vlakana, ali i preinake ispod poklopca motora.

urus tuning

Urus 1016 Industriesa ograničen je na samo 50 jedinica i dostupan je u dvije iteracije: Stage 1 sa 780 KS ili Stage 2 sa 840 KS, pri čemu je potonji četvrt milje prošao u samo 11 sekundi. Proces ugrađivanja elemenata od ugljičnih vlakana tunera rezultira boljim performansama, dok je ukupan dojam širokog automobila još više naglašen.

urus tuning

Novi dizajn sastoji se od ugljičnog kompozitnog stražnjeg bokobrana koji je punih 100 mm širi od serijskog Urusa i novog prednjeg kraja koji je za 87 mm širi nego prije. Kupci se također mogu odlučiti za dodatne dodatke kao što su novi naplatci, dodatni stražnji spojleri i pragovi. Tu je i moćni stražnji difuzor te četiri ovalne ispušne cijevi iz kojeg bruji 4,0-litreni twin-turbo V8 motor.

Tuning majstori nude body-kit komplet za 45 tisuća dolara, ali također nude potpuno preradjeni Lamborghini Urus za ukupno 350 tisuća dolara. Tko voli, nek izvoli…