Lamborghini Urus dobio je novi wide-body tretman zahvaljujući tuning kući 1016 Industries

Lamborghini Urus dobio je novi wide-body tretman zahvaljujući tuning kući 1016 Industries

Tuning stručnjaci nisu samo dodali karbonski body-kit za Lamborghini Urus, već su odlučili pojačati i konjicu ispod poklopca motora…

Lamborghini Urus moćan je i luksuzan SUV vrhunskih performansi, ali to nije zaustavilo  1016 Industries, tuning stručnjake s Floride na dotjerivanju ovog modela. Tako je Urus dobio potpuno novi body-kit od karbonskih vlakana, ali i preinake ispod poklopca motora.

Lamborghini Urus dobio je novi wide-body tretman zahvaljujući tuning kući 1016 Industries 1

Urus 1016 Industriesa ograničen je na samo 50 jedinica i dostupan je u dvije iteracije: Stage 1 sa 780 KS ili Stage 2 sa 840 KS, pri čemu je potonji četvrt milje prošao u samo 11 sekundi. Proces ugrađivanja elemenata od ugljičnih vlakana tunera rezultira boljim performansama, dok je ukupan dojam širokog automobila još više naglašen.

Lamborghini Urus dobio je novi wide-body tretman zahvaljujući tuning kući 1016 Industries 2

Novi dizajn sastoji se od ugljičnog kompozitnog stražnjeg bokobrana koji je punih 100 mm širi od serijskog Urusa i novog prednjeg kraja koji je za 87 mm širi nego prije. Kupci se također mogu odlučiti za dodatne dodatke kao što su novi naplatci, dodatni stražnji spojleri i pragovi. Tu je i moćni stražnji difuzor te četiri ovalne ispušne cijevi iz kojeg bruji 4,0-litreni twin-turbo V8 motor.

Tuning majstori nude body-kit komplet za 45 tisuća dolara, ali također nude potpuno preradjeni Lamborghini Urus za ukupno 350 tisuća dolara. Tko voli, nek izvoli…