Kia u travnju ponovno najtraženija među domaćim kupcima

KIA XCeed - povišena poslastica iz Koreje stigla u Hrvatsku

Korejski proizvođač je u travnju sa 177 prodanih primjeraka bila najprodavaniji brend privatnim kupcima u Hrvatskoj, 2. mjesto zauzeo je Suzuki (157), dok je 3. mjesto pripalo Škodi (155 vozila)…

Gledajući dosadašnja 4 mjeseca ove godine, Kia je s ukupno 614 prodanih vozila zauzela 2. mjesto, između Volkswagena (640) i Škode (555 vozila).

Uključujući sva prvi put registrirana vozila na pravne i fizičke osobe u travnju, Kia je zauzela 4. mjesto (227 vozila), a u prva četiri mjeseca sa 779 vozila drži 7. poziciju.

Stonic najprodavaniji crossover privatnim kupcima ove godine
Kia Stonic je i dalje u svom razredu (SUV B) najprodavaniji privatnim kupcima u prva četiri mjeseca ove godine (228 primjeraka). Drugi je Dacia Duster (220), a treća Suzuki Vitara (210).

Kia Ceed novi kralj ‘Golf klase’, najprodavaniji u svom razredu u travnju
Kia Ceed, koji u svojoj ponudi kupcima nudi čak 4 izvedbe (hatchback Ceed, karavanski Ceed SW, shooting brake ProCeed, crossover XCeed) vladar je C razreda. Bio je najprodavaniji uključujući i sva prvi put registrirana vozila na pravne i fizičke osobe u travnju (53 vozila), a u prva četiri mjeseca sa 173 vozila zauzeo je 3. mjesto, iza VW Golfa (389) i Seat Leona (186).

Kia Ceed najprodavaniji u svom razredu među privatnim kupcima i u travnju i u 2021.
Ceed je bio 1. i među privatnim kupcima kako u travnju (40 vozila), tako i u dosadašnjem dijelu ove godine (137 vozila), ispred nekadašnjeg vladara Volkswagen Golfa (13 u travnju, 108 u 2021.), dok je na 3. mjestu među privatnim kupcima Toyota Corolla (28 u travnju, ukupno 77 u 2021.).

Sportagu 2. mjesto u travnju među privatnim kupcima, 3. mjesto u 2021. godini
Treći najzaslužniji model za odličan travanjski rezultat nastup je Kije Sportage, koji je u razredu srednje velikih sportskih terenaca (SUV-C) među privatnim kupcima prošli mjesec zauzeo 2. mjesto (24 vozila, sa 91 vozila 3. mjesto u prva 4 mjeseca 2021. godine). Prvo mjesto u 2021. trenutno drži Nissan Qashqai (51 u travnju, ukupno 130), a drugi je VW Tiguan (22, ukupno 105).

Kijinu ponudu SUV i crossovera modela sad je bogatija za novi Kia Sorento
Kijini SUV-ovi i crossoveri, koji su stekli veliko povjerenje kod kupaca, ovih dana dobivaju još jednog asa – potpuno novi Sorento. Svojim sve brojnijim kupcima, Kia tradicionalno pruža brojne prednosti, kao što su čak 7-godišnje tvorničko jamstvo za cijelo vozilo, višestruko nagrađivani dizajn, vrhunska kvaliteta i prepoznatljiva pouzdanost, suvremeni i štedljivi pogoni te naravno najbolji omjer vrijednosti dobivenog vozila za svoj novac.

cvs-mobile.com
Kia u travnju ponovno najtraženija među domaćim kupcima

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.