JEEP najavio posebne edicije modela za svoj 80. rođendan

JEEP najavio posebne edicije modela za svoj 80. rođendan

Za JEEP će 2021. biti posebna godina, jer će zaokružiti točno 80 godina u svijetu 4×4 vozila, slobode u vožnji na otvorenom i u avanturama.

Stvoren 1941. godine, ovaj brend je uvijek bio pionir novih segmenata i tehnologija. Njegova legenda započela je s modelom Willys MB – prvim 4×4 vozilom u masovnoj proizvodnji – i nastavila se 1949. s pojavom 4×4 Willys Wagon, prvog SUV-a.

U Europi, Bliskom Istoku i Africi, proslava 80. godišnjice obilježit će se tijekom cijele 2021. godine, s posebnim događajima koji počinju već u siječnju.

Ovaj jubilej će također biti obilježen pojavom upečatljivih, posebnih izvedbi kroz cijelu gamu modela.

Ova vozila imat će posebne dizajnerske detalje i opcije kako izvana tako i u interijeru, uključujući upečatljiva sjedišta, jedinstvene naplatke, posebne značke povodom godišnjice.

S pogonom zasnovanim na motorima s unutrašnjim sagorijevanjem i JEEP plug-in hibridnom sistemu, također će biti puno naprednih tehnologija i sigurnosnih funkcija.

Posebna izdanja Jeep modela povodom 80. godišnjice bit će dostupna u Jeep prodajnim salonima već krajem 2020. i početkom 2021.

Dok Jeep slavi svoj 8 ‘cener’, brend ulazi u uzbudljivu sljedeću fazu vlastite legendarne povijesti. Predstavljanje modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe ovog ljeta – prvih JEEP vozila s plug-in hibridnom tehnologijom, kao i plug-in hibridnog modela Jeep Wrangler 4xe u Detroitu u prvom tjednu studenog dodatno naglašavaju posvećenost ovog brenda elektrifikaciji.

Tijekom iduće četiri godine, električna opcija bit će dostupna za svaki model u nagrađivanoj SUV gami marke.

Jeep 4xe modeli utjelovit će modernu viziju sposobnosti, koja pruža najbolju ravnotežu između efikasnosti, zabave pri vožnji i očuvanja životne sredine.

Erfolg LED žarulje
JEEP najavio posebne edicije modela za svoj 80. rođendan

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.