Hyundai Elantra N briše etiketu monotonog modela i postaje još jedna N delicija!

Hyundai Elantra N

Novi N model u pripremi, koji bi trebao raspolagati s 275 KS…

Hyundai Motor Company je otkrio prve slike novog N modela. Bit će to Elantra N, najnoviji dodatak u sportskoj gami korejske marke. Ovo je šesti model marke Hyundai Motors, nakon predstavljanja Kona N u travnju ove godine koji nosi ovo sad već dokazanu sportsku oznaku.

Elantra N inačica je visokih performansi potpuno novog modela Elantra lansiranog u travnju 2020. godine, krasi je tema dizajna ‘Parametrijska dinamika’ koja daje izgled sofisticirane sportskosti. Dizajneri iz odjela Hyundai N uzeli su znakove iz zavoja i linija skulpture kako bi automobilu dali moćan i atletski stav.

Hyundai Elantra N

“Elantra N je limuzina visokih performansi koja otkriva sportskiju stranu naše iznimne potpuno nove Elantre kroz uzbudljiva poboljšanja marke N”, rekao je Till Wartenberg, potpredsjednik pododjeljenja N i upravljanja motorom N u Hyundai Motor Company. „Dizajnirali smo ga kao sportski automobil s provjerenim postavkama, dinamičnih sposobnosti vožnje i stila koji vole ljubitelji performansi. Jedva čekamo da vam i u potpunosti predstavimo Elantru N, izvanredan dodatak postavi marke N.”

Digitalna premijera održat će se u narednim tjednima…

Foto: Hyundai