Hennessey ponovno skinuo rekord za najbrže božićno drvce na svijetu!

Hennessey ponovno skinuo rekord za najbrže božićno drvce na svijetu!

Američki tuning specijalist Hennessey pokazao je kako sa stilom i na vrijeme prevesti božićno drvce, a u tom naumu im je pomogao monstruozni Jeep Grand Cherokee Trackhawk…

Božićno je vrijeme, svi jure u zadnji shopping po poklone i božićna drvca, a tuning specijalist iz Teksasa ove je godine odlučio sve to “dodatno zapapriti”. Uz pomoć moćnog Jeep Grand Cherokee u Trackhawk izvedbi te s božićnim drvcem ponovno su srušili svoj vlastiti rekord star dvije godine koji je prvotno postignut s Challangerom SRT.

Hennessey nudi nekoliko inačica snage za Jeepov terenac, u rasponu od 850 do 1200 KS, a u videouratku u kojem Jeep juri s drvcem na krovu do maksimalne brzine od respektabilnih 291 km/h odabrali su varijantu Jeep Grand Cherokee Trackhawk od 1000 KS.

Valja napomenuti kako je brzina od gotovo 300 km/h postignuta na “otvorenoj cesti” na kojoj se inače odvija promet, dok je za volanom sjedio profesionalni i iskusni vozač utrka Spencer Geswein.

Kako izgleda kada se božićno drvce “provoza” na krovu s gotovo 300 “na sat”, pogledajte u videu.

 

Erfolg LED žarulje
Hennessey ponovno skinuo rekord za najbrže božićno drvce na svijetu!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.