Grčka dobiva otok bez štetnih emisija na inicijativu Volkswagena

Grčka dobiva otok bez štetnih emisija na inicijativu Volkswagena
Volkswagen grupa i Grčka postigle su dogovor o uspostavljanju revolucionarnog sustava mobilnosti na mediteranskom otoku Astypalea…
Zeleni otok u Grčkoj, da, a zasluge idu Volkswagenu. U tu će se svrhu trenutni prometni sustav na otoku prebaciti na električna vozila i proizvodnju energije iz obnovljivih izvora.
Dugoročno gledano, Astypalea će postati model otoka za klimatski neutralnu mobilnost. S tim u vezi, potpisan je memorandum u Wolfsburgu i Ateni, od strane Konstantinos Fragogiannis, zamjenika ministra vanjskih poslova za ekonomsku diplomaciju, te Dr. Herbert Diess, izvršnog direktora Volkswagen koncerna. Nove usluge za mobilnost poput carsharing opcije zasigurno će doprinijeti optimizaciji prometa.
Energija će se primarno proizvoditi iz lokalnih zelenih izvora energije, poput sunca i vjetra. Projekt će se u početku izvoditi šest godina, a otok će biti pun – ID.3, ID.4 modela…
Erfolg LED žarulje
Grčka dobiva otok bez štetnih emisija na inicijativu Volkswagena

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.