Ferrari SF1000 – novi bolid za novu F1 sezonu!

Ferrari SF1000 - novi bolid za novu F1 sezonu!

Radišna ekipa iz Maranella predstavila je bolid za slijedeću sezonu Formule 1…

Što se same boje tiče, ostala je skoro ista kao i prethodne godine, a posebno mjesto i dalje zauzima inicijativa glavnog sponzora tima „Mission Winnow“ – Phillip Morris. “Slavimo 1000. po redu grand prix za Scuderia Ferrari i 70 godina za Formulu 1. Ferrari je uvijek bio tu, nismo propustili niti jednu godinu.” rekao je Louis Camilleri, izvršni direktor za Ferrari i Phillip Morris. Ovaj model simbolično je nazvan SF1000 zbog već spomenute, jubilarne pobjede.

Boje talijanskog tima će i dalje braniti vozačka postava koju čine Charles Leclerc i Sebastian Vettel. Mladi Leclerc je prije nekoliko tjedana potpisao novi ugovor po kojem će u Ferariju ostati do 2024. godine, dok četvorostrukom svjetskom prvaku ugovor istječe na kraju sezone.

„Jasno je da će ovo biti zanimljiva godina, prepuna neizvjesnog natjecanja, duga sezona, ali i važna zbog paralele koju moramo kreirati i razviti potpuno novi bolid u skladu sa propisima koji će stupiti na snagu od 2021. godine, tako da će tim biti izuzetno zauzet.” rekao je Camilleri.

 

Erfolg LED žarulje
Ferrari SF1000 - novi bolid za novu F1 sezonu!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.