Dacia Duster postala Dustar i odmah osvojila svemir

Dacia Dustar Svemir

Nakon što je osvojila automobilsku industriju na Zemlji, Dacia je odlučila poslati Duster u svemir

DUSTAR je mali korak za Daciju, ali veliki za budućnost jednostavnih, zabavnih i uzbudljivih svemirskih putovanja.

Dacia, automobilska marka s jednim od najboljih omjera cijene i kvalitete, najavila je lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa. Pothvat nazvan DUSTAR jedinstven je u svijetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rješenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.

Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje tog revolucionarnog pothvata i pretvorila ga u događaj kakav nipošto ne želite propustiti. DUSTAR u istraživanje svemira kreće, slučajno ili ne – 1. travnja 2021.

Na taj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje suvremene automobilske industrije pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njezini briljantni inženjeri već godinama razvijaju suvremena i jednostavna vozila s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Zahvaljujući Dacijinu zavidnom iskustvu i stručnosti te pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Taj nam svemirski pothvat dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.

Iz tajne tehničke baze na Zemlji oglasio se Alan Ding, voditelj operacije programa DUSTAR, i dodao: „Sve napore ulažemo u postizanje najboljeg omjera uloženog i dobivenog te zadržavanje kvalitete. Budući da smo se već dokazali na Zemlji, svemir se nameće kao logičan sljedeći korak. Mnogi maštaju o putovanju u svemir, a mi vam želimo pokazati kako uz malo truda možete postići puno i ostvariti svoje snove. Neopisivo sam sretan što će se naš izdržljivi i robusni Duster danas vinuti u nove visine.”

Onima koje baš i ne privlače svemirska putovanja nudimo zvjezdanu ponudu na Zemlji. Na primjer, nagrađivani novi Sandero ili drugu generaciju Dustera koja je sada svestranija no ikad. Duster je omiljeni obiteljski automobil zahvaljujući činjenici da je udoban i ugodan za vožnju, a dostupan je i s pogonom na sve kotače za sve one željne pustolovina.

Novi Sandero i novi Sandero Stepway jednostavna su, esencijalna, kvalitetna i pristupačna vozila koja utjelovljuju Dacijine osnovne vrijednosti. Oba modela zadržavaju neporecivu praktičnost marke i trenutno su u prodaji.

foto: Dacia