Citroen za poslovne korisnike pripremio posebnu inačicu Berlinga!

Berlingo Business

Citroen je obogatio svoju ponudu za poslovne korisnike koji odmah kombiniraju i obiteljske obaveze te je na hrvatsko tržište lansirao novi Berlingo Business…

Novi Citroen Berlingo u Business inačici nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu modularnosti i praktičnosti u novoj XL izvedbi s duljinom do 4,75 m. Svaki će kupac do kraja trećeg mjeseca na poklon dobiti 4 zimske gume, a tu je i mogućnost za potpuno odbijanje PDV-a.

Berlingo Business

Bussines model Berlinga moguće je dobiti samo s XL duljinom, u dvije razine opremljenosti; Live i Feel. Što se motorizacije tiče, u ponudi su tri motora, jedan benzinski (PureTech 110 KS te dva BlueHDi dizelska motora koji raspolažu sa 100 ili 130 KS. U serijskoj se opremi također nudi i 6 zračnih jastuka, prepoznavanje prometnih znakova, tempomat, Active Safety Brake, klima uređaj te radio s mogućnošću Bluetooth povezivanja.

o

Korisna nosivost je 855 kila, a obujam prostora za teret iznosi do priličnih 1900 litara. Posebna i limitirana ponuda novog Berlinga na raspolaganju je sve do 31.3.2020. godine.

Uskoro stižu i prvi dojmovi za volanom ovog praktičnog francuza…