BMW M4 GT3 – budući prvak sve poglede će krasti zbog svoje ‘roštilj’ maske

BMW M4 GT3 - budući prvak sve poglede će krasti zbog svoje 'roštilj' maske

Gdje ima dima, ima i vatre. Bavarci se ne šale i najavljena maska stvarno će zaživjeti jednog dana. Upoznajte kralja staza BMW M4 GT3…

BMW M Motorsport dobiva novi vrhunski model. U sezoni 2022., timovi će imati priliku boriti se za pobjede i naslove u GT3 modelu temeljenom na M4 izvedbi nove generacije.
BMW M4 GT3 bit će novi model spreman za najvišu stepenicu postolja.

Trkački automobil u razvoju je već nekoliko mjeseci, a bit će podvrgnut intenzivnim testiranjima sljedeće godine. BMW M4 GT3 naslijedit će BMW M6 GT3 koji je u cijelom svijetu na djelu od 2016., a ostat će upamćen kao model koji je donio pobjedu na 24 sata Spa-Francorchamps (BEL), kao i u FIA GT Svjetski kup u Macauu (CHN), te ostalim brojnim međunarodnim serijama utrka.

Proizvodni model BMW M4, koji čini bazu za BMW M4 GT3, pokreće šestocilindrični motor s BMW M TwinPower Turbo Technology koji postiže više od 500 KS. Motor i podvozje cestovnog vozila savršena su osnova za razvoj trkačke verzije – GT3. S tim ciljem, inženjeri BMW M izgradili su motor – S58 – koji se može pohvaliti impresivnim karakteristikama motora i snagom na duge staze.

Ipak, najviše pažnje izazvala je najavna slika i prednji ‘gril’. Ponovno će izazvati brojne komentare u javnosti…

cvs-mobile.com
BMW M4 GT3 - budući prvak sve poglede će krasti zbog svoje 'roštilj' maske

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.