BMW i4 u digitalnom okružju pokazao svoje pravo lice, uz 530 KS i 600 kilometara dosega uskoro kreće u serijsku proizvodnju

bmw plan

BMW je u digitalnom obliku odlučio predstaviti koncept i4, električno premium vozilo sa jakom konjicom i dobrim dosegom…

Ispod poklopca motora mjesto je pronašao električni motor koji razvija 530 KS, a prema WLTP mjerenjima doseg bi iznosio oko 600 kilometara. S obzirom na doseg, iznenađuje i činenjenica kako ovako motorizirani i4 stotku hvata za ravno 4 sekunde, a maksimalna brzina s lakoćom prelazi i 200 km/h.

BMW i COncept

Agresivan i pomalo karakterističan BMW dizajn ni ovdje nije izostao, tako da se tu najviše ističu prednji “bubrezi” te uska laserska svjetla. Unutrašnjost je, s druge strane, u potpunosti digitalizirana, a BMW je ovdje predstavio dva velika ekrana za vozača i putnike koji dizajnom neodoljivo podsjećaju na ekrane infotaintment sustava u nekim Mercedes-Benz modelima.

bmw nanan

Proizvodnja će, naravno, biti u Njemačkoj, a do godine bi trebao stići i službeni, serijski dizajn ovog električnog automobila.

BMW Concept i  e