Audi TT RS dobio pojačanje konjice, ali i atraktivne dodatke zahvaljujući Urban Motor stručnjacima

urban motors audi tt rs clubsport roadster

Urban Motor, njemačka tuning kuća, uzela je u ruke Audi TT RS te ga je učinila još malo zanimljivijim. Pojačavanje konjice i mnoštvo karbonskih dodataka samo je šlag na tortu za ovaj roadster…

U ponudi je ‘Aerokit 1’, body-kit načinjen od karbonskih vlakana (prednji spojler, otvor za zrak na haubi, bočni pragovi, stražnji difuzor, stražnji spojler). Tu su i Gloss Black detalji kao odličan kontrast Dark Red Exclusive Audi boji, KW ovjes te crvena kočiona kliješta. Za dodatni doprinos estetici zaduženi su OZ Leggera HLT kotači od 20 inča sa Michelin Pilot Sport 4 S gumama u dimenziji 255/30 R20. Zanimljivost je i dodatak karbonskih kočnica straga (serijski TT RS stiže s karbonskim kočnicama samo naprijed).

urban motors audi tt rs clubsport roadster
(foto: Urban Motor)

Naravno, tu je i neizbježno podizanje snage; 2.5 TFSI motor sa serijskih 400 KS i 480 Nm podignut je na 510 KS i 610 Nm. Uz dodatak sportskog ispušnog sustava, zvučnom kulisom nitko neće ostati ravnodušan. Premda nema službenih podataka koliko se vrijeme do ‘stotke’ smanjilo, pretpostavka je kako je sa službenog vremena od 3,9 sekundi skinuto par stotinki.

urban motors audi tt rs clubsport roadster
(foto: Urban Motor)

Što se interijera tiče, preinaka nema. Audi Virtual Cockpit, mnoštvo crvenih detalja, sportski trokraki volan obložen u kombinaciji kože i brušene kože svakako će razveseliti svakog, a tu je i već spomenuti pomični krov za duge i tople ljetne vožnje.

urban motors audi tt rs clubsport roadster
(foto: Urban Motor)