Alfa Romeo Stelvio osvojila nagradu za dizajn “Auto Motor und Sport” u kategoriji velikih sportskih terenaca

Alfa Romeo Stelvio QV sportski je automobil godine!

Alfa Romeo Stelvio upravo je osvojio nagradu za dizajn, a u izboru je sudjelovalo više od 16.000 čitatelja…

Upravo su ti čitatelji birali između stotinjak modela, svrstanih u deset kategorija, a Alfa Romeo Stelvio proglašen je najljepšim u klasi velikih sportskih terenaca.

Dizajn modela Alfa Romeo Stelvio uvjerio je čitatelje renomiranog časopisa “Auto, Motor und Sport”, koji su ga odabrali za primatelja nagrade “Autonis” u kategoriji “Large off-road vehicles/SUV”. Stil i elegancija modela Stelvio, koji je ujedno jedan od najsportskijih modela u svojoj klasi, dizajniran je u dizajnerskom centru Centro Stile Alfa Romeo.

“Čast nam je primiti prestižnu nagradu “Autonis” za Alfa Romeo Stelvio od čitatelja „Auto, Motor und Sport“, kao najljepši SUV u svojoj klasi. Ova je nagrada priznanje talijanskom dizajnu i našem dizajnerskom jeziku Alfa Romeo koji kombinira sjajne proporcije, s prepoznatljivim elementima i lijepim, ručno izrađenim površinama.” – komentirao je Klaus Busse, voditelj dizajna u FCA grupi za EMEA regiju. “Uz model Stelvio, čitatelji časopisa “Auto, Motor und Sport” već su nagradili modele Giulia, MiTo i Giulietta kao najljepše u svojim klasama. A marka Alfa Romeo dvije je godine zaredom osvajala naslov “Design Brand of the Year”.”

U ovogodišnjem glasanju za nagrade “Autonis” sudjelovalo je 16.182 čitatelja časopisa “Auto, Motor und Sport” i posjetitelji njegovih web stranica. Mogli su dati svoj glas za 100 modela, svrstanih u 10 kategorija.

Rezultat u svakoj kategoriji znači omjer između primljenih i odbijenih glasova za model koji sudjeluje. Svaki je sudionik mogao dati četiri glasa u kategoriji, dva za izvanredan dizajn i dva za manje uvjerljiv dizajn. Negativne presude stoga su se računale jednako kao i pozitivne. Pozitivni glasovi očito su prevladali prilikom glasanja za Alfa Romeo Stelvio – prvi SUV u povijesti marke sakupio je 20,4 posto glasova u kategoriji “Large SUV”.

 

Erfolg LED žarulje
Alfa Romeo Stelvio osvojila nagradu za dizajn "Auto Motor und Sport" u kategoriji velikih sportskih terenaca

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.